Арбузні щербет
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування чудового десерту на всі випадки життя - холодного кавунового шербету.
Холодні десерти влітку це найбажаніше частування. Ніщо не піднімає тонус і настрій краще, ніж порція домашнього смачного ласощі їх холодильника. Спробуйте для різноманітності приготувати кавуновий шербет. Для того, щоб отримати шикарне ласощі, підійде будь-який кавун, який обдурив ваші очікування і не був з'їдений відразу ж.
- Кавуна - 6 склянок
- Цукру - 1/4 склянки
- Вапно - 1 штука(Cedra)
- Солі - 1/4 чайних ложки
- Згущеного молока - 1/2 склянки
1. Перевага цієї страви в тому, що ви можете отримати дивовижно смачні ласощі з кавуна, який виявився несолодким, недостиглі або перезрілих, порожнім всередині і т.П. Поріжте його на часточки, видаліть кірку і кісточки і поріжте на невеликі кубики.
2. Вийшло кавунове сировину помістіть в блендер і зробіть з нього однорідне пюре.
3. Зніміть з Лайма цедру і ретельно подрібніть її.
4. Візьміть 1 стакан кавунового пюре, вилийте в каструльку, в нього додайте цукор і цедру. Томіть на повільному вогні, поки цукор не розчиниться. Додайте сіль і зніміть масу в вогню.
5. Додайте в каструльку залишок пюре, молоко і ретельно перемішайте. Перелийте готову масу в залізний або пластиковий контейнер для заморозки і відправте в морозилку мінімум на 4 годину.
6. Коли настане час десерту, вийміть кавуновий шербет з морозильника, розкладіть по порціях і сміливо подавайте свій шедевр до столу.