Яблучний пиріг на рослинному маслі
(покроковий рецепт з фото)
Це смачний пиріг з цілком доступних інгредієнтів, пропоную простий рецепт його приготування. Кінцевий результат порадує вас і ваших близьких, адже до чаю у вас буде ароматна і смачна випічка.
Ароматний і смачний яблучний пиріг до чаю приготувати дуже навіть легко. І навіть якщо в будинку не виявилося вершкового масла або сметани - не біда, будемо пекти на рослинній олії. Пиріг вийде нітрохи не гірше, повірте. А рецепт приготування яблучного пирога на рослинній олії перед вами, переконайтеся самі: він простий, тісто готується досить швидко. Обов'язково спечіть такий пиріг. Можливо, він стане одним з ваших улюблених. Смачного!
- Яблука - 6 штук (великі)
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Яйце - 4 штуки
Збиваємо яйця з цукром до розчинення крупинок останнього. Потім додаємо рослинне масло і добре збиваємо все до однорідності.
Очищаємо яблука від шкірки і серцевини. Половину яблук нарізаємо на дольки і посипаємо столовою ложкою цукру, перемішуємо. Нехай трохи постоять.
Решта яблука натираємо на крупній тертці.
Змішаємо борошно з содою і корицею.
Додаємо натерті яблука і борошно з содою в яєчно-масляну суміш. Ретельно перемішуємо.
Деко змащуємо рослинним маслом, викладаємо в нього половину тесту. Розрівнюємо його акуратно.
Потім викладаємо скибочки яблук.
І знову розкладаємо тісто.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30-40.