Рецепт Яблучний пиріг «хрусткий» фото

Яблучний пиріг «хрусткий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Яблучних пирогів багато не буває! І сьогодні пропоную вам ще один варіант його приготування. У сезон яблук - це те, що потрібно!

Опис приготування:

Це дуже смачний яблучний пиріг! Яблук в начинці набагато більше, ніж тесту, тому виходить він неповторним. А наявність хрусткої скоринки надає пирога деяку інтригу. Обов'язково приготуйте!

  • Яйце - 3 штуки(2 шт - в тісто, 1 шт - в заливку)
  • Молоко - 100 грам
  • Борошно - 70 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 160 грам(80 г- в тісто, 80 г - в заливку)
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Яблуко - 4-5 штук
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (в заливку)
яблучний пиріг
Яйця збийте з цукром і молоком.
яблучний пиріг
Додайте рослинне масло, соду і борошно. Замісити тісто.
яблучний пиріг
Яблука наріжте і втрутився в тісто. Поставте в духовку і випікайте 40 хвилин при 180 градусах.
яблучний пиріг
Для заливки змішайте м'яке масло, цукор і яйце.
яблучний пиріг
Залийте пиріг і відправте в духовку ще хвилин на 15.
яблучний пиріг
Трохи остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти