Рецепт Яблучна начинка для млинців фото

Яблучна начинка для млинців
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти, Яблука
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Начинки

Що може бути смачніше свіжоприготованих млинчиків з солодкою начинкою з яблук? Ароматні фрукти надають особливу нотку цієї страви. Якщо ви любите десерти, то обов'язково оціните млинці з яблуками.

Якщо вам цікаво, як приготувати яблучну начинку для млинців, вивчіть цей рецепт. У ньому докладно описано, як зробити смачну і ароматну начинку з фруктів. Яблука доступні круглий рік, тому цей рецепт актуальний в будь-який час.

  • Яблука - 500 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
яблучна начинка для млинців - фото крок 1
Насамперед вам необхідно підготувати яблука. Вибирайте фрукти кислих сортів. Гарненько вимийте їх і очистіть від шкірки. Потім видаліть серцевину і кісточки. Наріжте яблучка на дрібні кубики рівної величини.
яблучна начинка для млинців - фото крок 2
Візьміть сковорідку, покладіть на неї шматочок масла. Сковорідку поставте на плиту, включите невеликий вогонь. Розтопити вершкове масло на сковороді до рідкого стану.
яблучна начинка для млинців - фото крок 3
Коли маслечко повністю "розпуститься", насипте в сковорідку цукровий пісок. Якщо ви брали дуже кислі яблука, то можете збільшити кількість цукру. Обсмажуйте цукор, постійно помішуючи, поки не утвориться карамель коричневого відтінку.
яблучна начинка для млинців - фото крок 4
Викладіть в вийшла карамель нарізані кубиками яблучка, обсмажуйте їх пару хвилин, постійно помішуючи. Потім притрусіть фрукти корицею і обсмажуйте ще одну хвилинку.
яблучна начинка для млинців - фото крок 5
Готову яблучну начинку для млинців остудіть і перекладіть в будь-яку зручну для вас посуд. Краще відразу начиняти фруктами млинці, але якщо такої можливості немає, то начинку можна зберігати в холодильнику кілька днів.

Схожі рецепти