Яблучна начинка для млинців
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше свіжоприготованих млинчиків з солодкою начинкою з яблук? Ароматні фрукти надають особливу нотку цієї страви. Якщо ви любите десерти, то обов'язково оціните млинці з яблуками.
Якщо вам цікаво, як приготувати яблучну начинку для млинців, вивчіть цей рецепт. У ньому докладно описано, як зробити смачну і ароматну начинку з фруктів. Яблука доступні круглий рік, тому цей рецепт актуальний в будь-який час.
- Яблука - 500 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
Насамперед вам необхідно підготувати яблука. Вибирайте фрукти кислих сортів. Гарненько вимийте їх і очистіть від шкірки. Потім видаліть серцевину і кісточки. Наріжте яблучка на дрібні кубики рівної величини.
Візьміть сковорідку, покладіть на неї шматочок масла. Сковорідку поставте на плиту, включите невеликий вогонь. Розтопити вершкове масло на сковороді до рідкого стану.
Коли маслечко повністю "розпуститься", насипте в сковорідку цукровий пісок. Якщо ви брали дуже кислі яблука, то можете збільшити кількість цукру. Обсмажуйте цукор, постійно помішуючи, поки не утвориться карамель коричневого відтінку.
Викладіть в вийшла карамель нарізані кубиками яблучка, обсмажуйте їх пару хвилин, постійно помішуючи. Потім притрусіть фрукти корицею і обсмажуйте ще одну хвилинку.
Готову яблучну начинку для млинців остудіть і перекладіть в будь-яку зручну для вас посуд. Краще відразу начиняти фруктами млинці, але якщо такої можливості немає, то начинку можна зберігати в холодильнику кілька днів.