Рецепт Начинка для млинців з печінки фото

Начинка для млинців з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжна дієтична начинка, млинчики з якої можна дати навіть дітям. Крім того, печінку дуже смачна і корисна. Таку начинку можна, до речі, використовувати і для пирогів. Беріть на озброєння.

Опис приготування:

Начинку з печення для млинців готуємо так: спочатку поріжте цибулю, морква і печінку. Обсмажте овочі на рослинному маслі до готовності, потім викладіть їх в окремий посуд, а на тій самій олії обсмажте печінку. Пропустіть овочі і печінку через м'ясорубку, додайте вершкове масло. Охолодіть начинку і начиняють млинці. Смачного!

  • Куряча печінка - 300 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
начинка для млинців з печінки - фото крок 1
Поріжте цибулю і моркву соломкою.
начинка для млинців з печінки - фото крок 2
Печінка наріжте невеликими шматочками.
начинка для млинців з печінки - фото крок 3
Обсмажте цибулю і моркву на добре розігрітій сковороді.
начинка для млинців з печінки - фото крок 4
Потім на тому ж маслі обсмажте печінку, попередньо посоліть і поперчіть її.
начинка для млинців з печінки - фото крок 5
Далі пропустіть печінку і овочі через м'ясорубку, додайте вершкове масло.
начинка для млинців з печінки - фото крок 6
Дайте готової начинці охолонути.
начинка для млинців з печінки - фото крок 7
Після цього печінкову начинку можна використовувати для млинців.

Схожі рецепти