Начинка для млинців з печінки
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна дієтична начинка, млинчики з якої можна дати навіть дітям. Крім того, печінку дуже смачна і корисна. Таку начинку можна, до речі, використовувати і для пирогів. Беріть на озброєння.
Начинку з печення для млинців готуємо так: спочатку поріжте цибулю, морква і печінку. Обсмажте овочі на рослинному маслі до готовності, потім викладіть їх в окремий посуд, а на тій самій олії обсмажте печінку. Пропустіть овочі і печінку через м'ясорубку, додайте вершкове масло. Охолодіть начинку і начиняють млинці. Смачного!
- Куряча печінка - 300 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте цибулю і моркву соломкою.
Печінка наріжте невеликими шматочками.
Обсмажте цибулю і моркву на добре розігрітій сковороді.
Потім на тому ж маслі обсмажте печінку, попередньо посоліть і поперчіть її.
Далі пропустіть печінку і овочі через м'ясорубку, додайте вершкове масло.
Дайте готової начинці охолонути.
Після цього печінкову начинку можна використовувати для млинців.