Начинка для млинців м'ясна
(покроковий рецепт з фото)
Ви звичайно ж можете придумати масу цікавих варіацій для смачної начинки, але м'ясна все одно залишається найпоширенішою і, найголовніше, ситної!
Спекти млинці - справа не складне. Головне, правильно розставити акценти, а точніше, підібрати до них потрібну начинку. Пропоную Вашій увазі мій варіант м'ясної начинки, який абсолютно простий в своєму виконанні. Отже, рецепт начинки для млинців м'ясної - до вашої уваги!
- М'ясо - 650 грам (це може бути тушкована свинина, яловичина, або відварена курка)
- Вершкове масло - 1/2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1-2 Ст. Ложок (дрібно нарізати)
- Яйця - 6 штук (відварити, дрібно нарізати або натерти на тертці)
- Крем - 2-4 Ст. Ложок
- Сіль перець - За смаком
- Бульйон - 200 грам (той, що залишиться у вас при варінні м'яса)
Подрібніть приготоване м'ясо в комбайні або блендером. Також можете використовувати м'ясорубку.
Розтопити масло в сковороді, обсмажити цибулю до золотистого кольору, приправивши його сіллю і перцем за смаком. Дрібно натріть на тертці яйця в круту. Змішайте м'ясо, яйця з обсмаженою цибулею і влийте туди трохи бульйону. Перемішайте всі інгредієнти.
Загорніть млинці з начинкою конвертиком.