М'ясна начинка для пирогів
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить ароматні домашні пироги. Однак господині іноді не знають, з чим би смачненьким їх приготувати. Одна ідея у мене є - це соковита і ароматна м'ясна начинка для пирогів.
Рецепт приготування м'ясної начинки для пирогів досить простий.
1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо (найкраще використовувати свинину). Пропустити його через м'ясорубку.
2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.
3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти. Відправити туди цибулю і смажити, поки він не стане прозорим.
4. Потім додати на сковороду фарш і смажити, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
5. Фарш з цибулею потрібно посолити і поперчити за смаком. Додати корицю, паприку та інші спеції за бажанням. Обсмажений фарш відкласти в сторону.
6. Яйця залити холодною водою і зварити круто.
7. Тим часом потрібно вимити і просушити куряче філе. Посолити і поперчити за смаком. На розігрітій олії обсмажити філе до готовності.
8. Зварені яйця остудити і нарізати кубиками. Додати до фаршу.
9. Філе трохи остудити і також нарізати невеликими шматочками. З'єднати з фаршем і ретельно перемішати.
От і все, відмінна м'ясна начинка для пирогів готова. Її можна використовувати як для дріжджового, так і для листкового тіста.
- М'ясо - 300 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець духмяний - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо (найкраще використовувати свинину). Пропустити його через м'ясорубку.
2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.
3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти. Відправити туди цибулю і смажити, поки він не стане прозорим.
4. Потім додати на сковороду фарш і смажити, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки.
5. Фарш з цибулею потрібно посолити і поперчити за смаком. Додати корицю, паприку та інші спеції за бажанням. Обсмажений фарш відкласти в сторону.
6. Яйця залити холодною водою і зварити круто.
7. Тим часом потрібно вимити і просушити куряче філе. Посолити і поперчити за смаком. На розігрітій олії обсмажити філе до готовності.
8. Зварені яйця остудити і нарізати кубиками. Додати до фаршу.
9. Філе трохи остудити і також нарізати невеликими шматочками. З'єднати з фаршем і ретельно перемішати.
От і все, відмінна м'ясна начинка для пирогів готова. Її можна використовувати як для дріжджового, так і для листкового тіста.