Рецепт М'ясна начинка для пирогів фото

М'ясна начинка для пирогів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Птах, Курка
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Хто не любить ароматні домашні пироги. Однак господині іноді не знають, з чим би смачненьким їх приготувати. Одна ідея у мене є - це соковита і ароматна м'ясна начинка для пирогів.

Рецепт приготування м'ясної начинки для пирогів досить простий.

1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо (найкраще використовувати свинину). Пропустити його через м'ясорубку.

2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.

3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти. Відправити туди цибулю і смажити, поки він не стане прозорим.

4. Потім додати на сковороду фарш і смажити, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

5. Фарш з цибулею потрібно посолити і поперчити за смаком. Додати корицю, паприку та інші спеції за бажанням. Обсмажений фарш відкласти в сторону.

6. Яйця залити холодною водою і зварити круто.

7. Тим часом потрібно вимити і просушити куряче філе. Посолити і поперчити за смаком. На розігрітій олії обсмажити філе до готовності.

8. Зварені яйця остудити і нарізати кубиками. Додати до фаршу.

9. Філе трохи остудити і також нарізати невеликими шматочками. З'єднати з фаршем і ретельно перемішати.

От і все, відмінна м'ясна начинка для пирогів готова. Її можна використовувати як для дріжджового, так і для листкового тіста.

  • М'ясо - 300 грам
  • Куряче філе - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець духмяний - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 щіпка
Рецепт приготування м'ясної начинки для пирогів досить простий.

1. Для початку необхідно вимити і просушити м'ясо (найкраще використовувати свинину). Пропустити його через м'ясорубку.

2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.

3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти. Відправити туди цибулю і смажити, поки він не стане прозорим.

4. Потім додати на сковороду фарш і смажити, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки.

5. Фарш з цибулею потрібно посолити і поперчити за смаком. Додати корицю, паприку та інші спеції за бажанням. Обсмажений фарш відкласти в сторону.

6. Яйця залити холодною водою і зварити круто.

7. Тим часом потрібно вимити і просушити куряче філе. Посолити і поперчити за смаком. На розігрітій олії обсмажити філе до готовності.

8. Зварені яйця остудити і нарізати кубиками. Додати до фаршу.

9. Філе трохи остудити і також нарізати невеликими шматочками. З'єднати з фаршем і ретельно перемішати.

От і все, відмінна м'ясна начинка для пирогів готова. Її можна використовувати як для дріжджового, так і для листкового тіста.

Схожі рецепти