Начинка з яблук для пирогів
(покроковий рецепт з фото)
Для випічки пирогів в холодну пору виникає необхідність запастися начинкою з яблук. Для цього можна скористатися цим рецептом, який допоможе швидко і просто зробити заготовку на зиму.
Цей рецепт описує, як приготувати начинку з яблук для пирогів просто і швидко. Для цього рецепту не потрібно великих фінансових витрат. Тільки яблука і цукор. Ще додається мелений імбир і кориця, які, з'єднуючись з запахом яблук, створюють неповторний аромат. Повною мірою він розкривається під час випічки пирогів. Як приємно в зиязик холоднечу відчути аромат літа! проста, але дуже смачна начинка, обов'язково припаде до смаку всім близьким, особливо коли виявиться в середині пирогів.
- Яблука - 2, 5 кілограма
- Цукор - 300 грам
- Імбир мелений - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
1
1. Помийте яблука і обсушити. Потім очистіть шкірку. Розріжте яблука, позбавте від серцевини і насіння. Наріжте невеликими шматками. В цілому нарізаних яблук повинно вийти 2 кг.
2
2. Візьміть каструлю з товстим дном і перекладіть в неї нарізані яблука. Потім засипте все цукром.
3
3. Коли яблука трохи пустять сік, засипте мелену корицю і мелений імбир. Все добре перемішайте. Потримайте деякий час, щоб яблука пустили сік і просочилися запахом кориці та імбиру.
4
4. Потім поставте каструлю на вогонь. Варіть на невеликому вогні, помішуючи дерев'яною ложкою протягом 20-25 хвилин.
5
5. Заздалегідь стерилізують банки і кришки. Коли начинка знаходиться в стадії кипіння, розкладіть її по банках і закрутіть кришками.