Картопляна начинка для пирогів
(покроковий рецепт з фото)
Серед моїх близьких, друзів і знайомих я не знаю жодної людини, який би відязикався від шматочка смачного пирога. Тому, коли приходять гості, то я їх часто і з задоволенням печу.
І крім того, що я пробую постійно різний тісто, я вибираю все нові начинки. Їх є така безліч, що все не злічити. Але з вами поділюся однією, напевно, найпопулярнішою. Нижче описала, як приготувати картопляну начинку для пирогів. Вона така проста і смачна сподобається багатьом.
- Картопля - 5 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Селера - 1 штука
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Кріп сухий - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля помийте, почистіть і наріжте на середні шматочки. Закип'ятіть воду, підсолити і зваріть в ній картоплю до готовності, близько 20 хвилин.
Лук почистіть і подрібніть. Обсмажте його протягом трьох хвилин в двох ст. Ліжках масла.
Селера помийте, дрібно наріжте і додайте в сковороду. Постійно заважайте і пасеруйте протягом двох хвилин.
У готову картоплю додайте масло, що залишилося і перетворите його в пюре.
Додайте до пюре обсмажування, перець, сіль і кріп. Все добре перемішайте і починайте готувати сам пиріг.