М'ясна начинка для млинців
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше домашніх млинців? Якщо ви часто їх смажите, то пропоную вам на замітку цікавий варіант - м'ясна начинка для млинців.
М'ясна начинка для млинців - це прекрасний варіант не тільки для сніданку або вечері, але і перекусу на роботі або на природі.
- М'ясо - 500 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Яйце - 2 штуки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Рецепт приготування м'ясної начинки для млинців досить простий. Для початку необхідно вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку м'ясо. На сковороду налити трохи олії і відправити туди фарш. Його потрібно постійно помішувати, щоб не утворювалися грудки.
2. Уже підсмажений фарш викласти в мисочку і дати йому добре охолонути. Тим часом можна поставити варити яйця.
3. Зварені круто яйця остудити, очистити і нарізати невеликими кубиками. З'єднати з фаршем і добре перемішати. Цибулину очистити і нарізати дрібно. Надіслати на сковороду з розігрітим маслом і обсмажити до золотистого кольору. Додати до цибулі вимиті і порізані невеликими шматочками гриби. Обсмажити їх до готовності.
4. До м'ясного фаршу додати обсмажені гриби з цибулею. Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна також додати приправу для м'яса або інші улюблені спеції. Як випливає все перемішати.
5. М'ясна начинка для млинців в домашніх умовах готова. Її можна викладати на млинці і акуратно їх загортати.
6. Млинці з такою начинкою можна обсмажити на сковороді з вершковим маслом і подавати до столу. Втім, такі млинці також можна приготувати і заморозити.