Начинка для млинців
(покроковий рецепт з фото)
Любіть млинці? А з якою начинкою? Можна зробити їх на десерт із солодкими наповнювачами або ж до вечері, наприклад, з м'ясом, овочами. Розповім про свій спосіб, як приготувати начинку для млинчиків.
Самі млинці можна зробити з пшеничного, гречаної, кукурудзяної та інших видів борошна. Можна зробити заздалегідь начинку і напекти млинців, зберігати все окремо і наповнити їх безпосередньо перед подачею або ж нафарширувати і скрутити млинці відразу. Краще подавати блюдо гарячим.
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 1-1, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 1 Склянка
- Куряче м'ясо - 200-300 грам
- Імбир - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Пекінська капуста - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Зелений горошок - 0, 5 склянки
- Зелень - За смаком
1
У миску розбийте яйця, додайте сіль і воду, гарненько все перемішайте.
2
Просійте борошно і поступово вводите її в миску до рідких складових, регулюйте консистенцію, щоб вийшло рідке млинцеве тісто.
3
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте млинці, потім перекладіть їх на тарілку і почекайте до охолодження.
4
Відваріть куряче м'ясо і розберіть на тонкі волокна. Нашинкуйтекапусту, очистіть і натріть на дрібній тертці моркву.
5
У сковороду додайте рослинне масло і викладіть капусту з морквою, обсмажте пару хвилин і влийте 1 склянка води, додайте заморожений горошок і готуйте до випаровування води.
6
Після випаровування додайте тертий імбир і подрібнений часник, соєвий соус, м'ясо і рубану зелень.
7
Викладіть млинець, а по центру розподіліть начинку, загорніть щільно і обсмажте на чистій сковороді до хрусткої скоринки.
8
Млинці подавайте відразу після приготування, можна з томатним соусом.