Рецепт «вушка» з тіста фото

«вушка» з тіста
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , Молочні продукти , Листкове тісто
Рецепти сироїдіння
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кожен з нас хоч пробував печиво"Вушка" . Воно продається практично в кожному магазині, але, на жаль, не завжди виявляється смачним. Пропоную вам свій варіант, як приготувати"Вушка" з тіста.

Опис приготування:

Печиво"Вушка" - це дуже просто і смачно. Всього три необхідні інгредієнти і годину вільного часу - це все, що вам знадобиться для приготування цих ласощів. Дуже смачно їсти такі печеньки з гарячим чаєм або теплим молоком. Вдалого приготування!

  • Листкове тісто - 250 грам
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Цукор коричневий - 100 грам
& Quot; Вушка
На присипаному борошном столі розкачайте листкове тісто в тонкий пласт.
& Quot; Вушка
Змастіть тісто молоком.
& Quot; Вушка
Рясно присипте коричневим цукром або пудрою.
& Quot; Вушка
Від нижнього і верхнього краю звертаємо тісто до середини (подвійним рулетом). Кладемо рулет в холодильник на 60 хвилин.
& Quot; Вушка
Витягуємо тісто з холодильника і нарізаємо його гострим ножем на печеньки. Розкладаємо їх на деко, застелений папером для випічки.
& Quot; Вушка
Випікаємо в духовці півгодини, температура - 200 градусів.
& Quot; Вушка
Смачного!

Схожі рецепти