«вушка» з тіста
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кожен з нас хоч пробував печиво"Вушка" . Воно продається практично в кожному магазині, але, на жаль, не завжди виявляється смачним. Пропоную вам свій варіант, як приготувати"Вушка" з тіста.
Опис приготування:
Печиво"Вушка" - це дуже просто і смачно. Всього три необхідні інгредієнти і годину вільного часу - це все, що вам знадобиться для приготування цих ласощів. Дуже смачно їсти такі печеньки з гарячим чаєм або теплим молоком. Вдалого приготування!
- Листкове тісто - 250 грам
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Цукор коричневий - 100 грам
На присипаному борошном столі розкачайте листкове тісто в тонкий пласт.
Змастіть тісто молоком.
Рясно присипте коричневим цукром або пудрою.
Від нижнього і верхнього краю звертаємо тісто до середини (подвійним рулетом). Кладемо рулет в холодильник на 60 хвилин.
Витягуємо тісто з холодильника і нарізаємо його гострим ножем на печеньки. Розкладаємо їх на деко, застелений папером для випічки.
Випікаємо в духовці півгодини, температура - 200 градусів.
Смачного!