Рецепт Вушка з листкового тіста з цукром фото

Вушка з листкового тіста з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, Листкове тісто, Цукор
Рецепти сироїдіння
На полуденок
Випічка, Печиво

Унікальний і універсальний спосіб швидко спекти домашню випічку - купити листкове тісто. З нього можна приготувати безліч смачної випічки, в тому числі і улюблені з дитинства вушка.

Разом з цукром в начинку вушок можна додати мак або подрібнені горіхи. Вушка придбають новий смак і вигляд, будуть ефектніше і цікавіше. Запам'ятовуйте рецепт, як приготувати вушка з листкового тіста, щоб в будь-яку хвилину спекти це смачні ласощі!

  • Листкове тісто готове - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
вушка з листкового тіста з цукром - фото крок 1
Лист листкового тіста розкачати тонко. Для того, щоб до качалці тісто не прилипало, припудріть його борошном. Розкочуйте тісто в одну сторону, щоб воно мало правильну форму і не витягувалося в різні боки.
вушка з листкового тіста з цукром - фото крок 2
Розтопити вершкове масло. За допомогою пензлика змастіть одну сторону тесту вершковим маслом. Щедро присипте цукром.
вушка з листкового тіста з цукром - фото крок 3
Поверніть тісто з кожного краю в трубочку і злегка притисніть зверху.
вушка з листкового тіста з цукром - фото крок 4
Отримаємо ось такий згорток.
вушка з листкового тіста з цукром - фото крок 5
Наріжте його тепер на невеликі шматочки.
вушка з листкового тіста з цукром - фото крок 6
Роз'єднувач шматочки тіста. Викладіть їх на деко. Деко краще заздалегідь застелити папером для випічки.
вушка з листкового тіста з цукром - фото крок 7
Розігрійте духовку до 220 градусів. Перед випічкою змастіть вушка збитим яйцем і посипте цукром. Запікайте 12-15 хвилин.
вушка з листкового тіста з цукром - фото крок 8
Ось така краса у мене вийшла.

Схожі рецепти