Вушка з листкового тіста з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Унікальний і універсальний спосіб швидко спекти домашню випічку - купити листкове тісто. З нього можна приготувати безліч смачної випічки, в тому числі і улюблені з дитинства вушка.
Разом з цукром в начинку вушок можна додати мак або подрібнені горіхи. Вушка придбають новий смак і вигляд, будуть ефектніше і цікавіше. Запам'ятовуйте рецепт, як приготувати вушка з листкового тіста, щоб в будь-яку хвилину спекти це смачні ласощі!
- Листкове тісто готове - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 70 грам
- Куряче яйце - 1 штука
Лист листкового тіста розкачати тонко. Для того, щоб до качалці тісто не прилипало, припудріть його борошном. Розкочуйте тісто в одну сторону, щоб воно мало правильну форму і не витягувалося в різні боки.
Розтопити вершкове масло. За допомогою пензлика змастіть одну сторону тесту вершковим маслом. Щедро присипте цукром.
Поверніть тісто з кожного краю в трубочку і злегка притисніть зверху.
Отримаємо ось такий згорток.
Наріжте його тепер на невеликі шматочки.
Роз'єднувач шматочки тіста. Викладіть їх на деко. Деко краще заздалегідь застелити папером для випічки.
Розігрійте духовку до 220 градусів. Перед випічкою змастіть вушка збитим яйцем і посипте цукром. Запікайте 12-15 хвилин.
Ось така краса у мене вийшла.