Сердечка з листкового тіста з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Симпатичні і смачні сердечка з листкового тіста готуються дуже швидко. Спекти їх може будь-який з вас.
У мене в морозилці завжди лежить упаковка листкового тіста. Це дуже зручно - розморожується тісто дуже швидко, випікається теж. Хочу запропонувати вашій увазі рецепт сердечок з листкового тіста з цукром. З цим рецептом впорається навіть дитина. З готовим тісто працювати одне задоволення, головне - не дати йому сильно розтанути. Сердечка з листкового тіста подобаються і дорослим і дітям. Мої дітки випікали такі сердечка до Дня Валентина і пригощали своїх друзів. Отже, розповідаю, як приготувати сердечка листкові з цукром.
- Листкове тісто - 500 грам (тісто краще брати рулонне, а не листове)
- Цукор - 1 Склянка
Злегка размораживаем готове листкове тісто і ділимо його на дві частини. Беремо одну частину, злегка розгортає і посипаємо цукром.
Загинаємо тісто з двох кінців до центру і злегка притискаємо.
Посипаємо верх цукром і знову боки загортаємо до центру. Присипаємо цукром.
Притискаємо отримані трубочки потісніше один до одного. Кінець, де з'єднуються трубочки, пригорнемо трохи сильніше, щоб надати форму сердечка. Нарізаємо на шматочки, товщиною близько 1 см. Викладаємо на деко, застелене пергаментом і випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до красивого золотистого кольору. На це піде приблизно 15-20 хвилин.