Слойки з листкового тіста з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Простий і недорогий варіант простий випічки до чаю хочу запропонувати вам взяти на замітку. Апетитні, хрусткі слоечки стануть відмінним десертом для дорослих і дітей. Спробувати варто точно!
Презентую вам свій варіант, як приготувати слойки з листкового тіста з цукром. Дуже зручно робити їх з готового покупного тесту, яке зберігається в морозилці. Я рекомендую використовувати в рецепт коричневий цукор, але підійде і звичайний. Для більш інтенсивного аромату можна додати дрібку ванільного цукру або кориці.
- Листкове тісто - 500 грам
- Цукор - 70 грам (звичайний або коричневий)
- Обкладинка - За смаком
1. Пласт листкового тіста трохи розкачати.
2. Присипте жменею цукру, за смаком можете додати корицю.
3. Акуратно згорніть краю ось таким чином з двох сторін.
4. Розподіліть зверху ще трохи цукру.
5. Акуратно згорніть тісто ще раз навпіл.
6. Викладіть заготовку на пергамент і відправте в холодильник хвилин на 20.
7. Після того, як тісто трохи охололи, наріжте рулет невеликими шматочками.
8. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, зрізом вгору. Надішліть слоечки в розігріту до 200 градусів духовку.
9. Запікайте близько 18-20 хвилин до рум'яності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!