Вуха «архієрейська»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Чи не можете пройти повз насиченого, апетитного рибного супчика? Тоді повз цього рецепта точно проходити не варто! Перед вами приголомшлива вуха, від якої неможливо відірватися. Запам'ятовуйте рецепт!
Опис приготування:
Хочу запропонувати вам на замітку класну ідею, як приготувати юшку"Архієрейську Службу" . У рецепті немає овочів або інших зайвих інгредієнтів, так що блюдо дійсно для цінителів смаку:) Для бульйону краще всього взяти невелику домашню курочку, щоб був потрібний аромат. Що стосується риби, то тут дивіться самі, підійде в принципі, абсолютно будь-яка.
- Курка - 1 штука
- Риба - 2-3 штук (щука і судак)
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль, спеції, зелень - За смаком(+ чарка горілки за бажанням)
1. Наші продукти, з яких вийде вуха"Архієрейська" в домашніх умовах.
2. Насамперед вимийте курочку, залийте водою і поставте варитися приблизно на годинку. Після закипання приберіть піну і вогонь встановіть невеликий.
3. А в цей час можна вимити, очистити рибку. Голови, хвости перекладіть в бульйон (курку попередньо дістаньте) і варіть ще хвилин 30. Рибку наріжте порційними шматочками.
4. Трохи підсолити за смаком. Томіть бульйон на повільному вогні, після чого рекомендую його процідити.
5. Після викладіть в бульйон шматочки рибки. Спершу щуку, судака пізніше.
6. Овочі тим часом очистіть і подрібніть.
7. Щоб не вибирати з юшки кісточки, щуку можна дістати з бульйону і подавати окремо. Надішліть в каструлю шматочки судака.
8. Додайте овочі, сіль, спеції і зелень.
9. В кінці влийте чарку горілки при бажанні.
10. Варіть юшку на повільному вогні до готовності рибки і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!