Рецепт Вуха «архієрейська» фото

Вуха «архієрейська»
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Птах , Курка , Морква , Часник , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи , Вуха
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чи не можете пройти повз насиченого, апетитного рибного супчика? Тоді повз цього рецепта точно проходити не варто! Перед вами приголомшлива вуха, від якої неможливо відірватися. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам на замітку класну ідею, як приготувати юшку"Архієрейську Службу" . У рецепті немає овочів або інших зайвих інгредієнтів, так що блюдо дійсно для цінителів смаку:) Для бульйону краще всього взяти невелику домашню курочку, щоб був потрібний аромат. Що стосується риби, то тут дивіться самі, підійде в принципі, абсолютно будь-яка.

  • Курка - 1 штука
  • Риба - 2-3 штук (щука і судак)
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Сіль, спеції, зелень - За смаком(+ чарка горілки за бажанням)
юшка
1. Наші продукти, з яких вийде вуха"Архієрейська" в домашніх умовах.
юшка
2. Насамперед вимийте курочку, залийте водою і поставте варитися приблизно на годинку. Після закипання приберіть піну і вогонь встановіть невеликий.
юшка
3. А в цей час можна вимити, очистити рибку. Голови, хвости перекладіть в бульйон (курку попередньо дістаньте) і варіть ще хвилин 30. Рибку наріжте порційними шматочками.
юшка
4. Трохи підсолити за смаком. Томіть бульйон на повільному вогні, після чого рекомендую його процідити.
юшка
5. Після викладіть в бульйон шматочки рибки. Спершу щуку, судака пізніше.
юшка
6. Овочі тим часом очистіть і подрібніть.
юшка
7. Щоб не вибирати з юшки кісточки, щуку можна дістати з бульйону і подавати окремо. Надішліть в каструлю шматочки судака.
юшка
8. Додайте овочі, сіль, спеції і зелень.
юшка
9. В кінці влийте чарку горілки при бажанні.
юшка
10. Варіть юшку на повільному вогні до готовності рибки і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти