Вуха «архієрейська»
(покроковий рецепт з фото)
Чи не можете пройти повз насиченого, апетитного рибного супчика? Тоді повз цього рецепта точно проходити не варто! Перед вами приголомшлива вуха, від якої неможливо відірватися. Запам'ятовуйте рецепт!
Хочу запропонувати вам на замітку класну ідею, як приготувати юшку "архієрейську Службу" . У рецепті немає овочів або інших зайвих інгредієнтів, так що блюдо дійсно для цінителів смаку:) Для бульйону краще всього взяти невелику домашню курочку, щоб був потрібний аромат. Що стосується риби, то тут дивіться самі, підійде в принципі, абсолютно будь-яка.
- Курка - 1 штука
- Риба - 2-3 штук (щука і судак)
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль, спеції, зелень - За смаком(+ чарка горілки за бажанням)
1. Наші продукти, з яких вийде вуха "архієрейська" в домашніх умовах.
2. Насамперед вимийте курочку, залийте водою і поставте варитися приблизно на годинку. Після закипання приберіть піну і вогонь встановіть невеликий.
3. А в цей час можна вимити, очистити рибку. Голови, хвости перекладіть в бульйон (курку попередньо дістаньте) і варіть ще хвилин 30. Рибку наріжте порційними шматочками.
4. Трохи підсолити за смаком. Томіть бульйон на повільному вогні, після чого рекомендую його процідити.
5. Після викладіть в бульйон шматочки рибки. Спершу щуку, судака пізніше.
6. Овочі тим часом очистіть і подрібніть.
7. Щоб не вибирати з юшки кісточки, щуку можна дістати з бульйону і подавати окремо. Надішліть в каструлю шматочки судака.
8. Додайте овочі, сіль, спеції і зелень.
9. В кінці влийте чарку горілки при бажанні.
10. Варіть юшку на повільному вогні до готовності рибки і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!