Рецепт Волован з сьомгою фото

Волован з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Волован
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть червону рибу в запеченому вигляді? спробуйте приготувати воловани з сьомгою в домашніх умовах. Така закуска дуже смачна, разом з сиром"Маскарпоне" .

Опис приготування:

Дуже раджу воловани з сьомгою і крем-сиром. Спробуйте урізноманітнити страви святкового столу. Готуються воловани з сьомгою в домашніх умовах не більше години.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Сьомга сс - 300 грам
  • Сир"Маскарпоне" - 40 грам
  • Зелень петрушки - 20 грам
волован з сьомгою - фото крок 1
1. Як завжди починаємо готувати воловани з тіста. Отже, розгортає тісто і вирізаємо кола більшого і меншого розмірів.
волован з сьомгою - фото крок 2
2. Змащуємо їх яєчним жовтком і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаються наші заготовки близько 15 хвилин.
волован з сьомгою - фото крок 3
3. Дуже смачно виходять воловани з сьомгою в домашніх умовах разом з крем-сиром. Я звикла готувати з сиром"Маскарпоне" .
волован з сьомгою - фото крок 4
4. Сьомгу можна нарізати як завгодно: кубиками, соломкою або тонкими пластами, щоб потім можна було прикрасити.
волован з сьомгою - фото крок 5
5. Начиняються наші воловани дуже швидко, а час на їх приготування йде тільки на випічку заготовок. У мене займає вся процедура не більше години.

Схожі рецепти