Випічка на фруктозі
(покроковий рецепт з фото)
Зараз все більше людей прагнуть слідувати правильному харчуванню. Воно виключає шкідливі вуглеводи, які містяться в цукрі. Але коли хочеться з'їсти солодке, то на допомогу приходить фруктоза.
Ознайомтеся з дуже цікавим рецептом. Він про те, як приготувати випічку на фруктозі. А саме маленькі печінки з насінням. Виходять ситні вироби, смачні, та ще й не шкідливі. Можна з'їсти відразу всю партію за раз! Але не варто, а то переїдете. Діти тільки так бігали і крали у мене їх зі столу.
- Борошно - 140 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Фруктоза - 60 грам
- Насіння соняшнику очищені - 80 грам
- Обкладинка - 1 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Сода - 0, 3 чайних ложки
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
Насіння прокалите на сковороді без масла і остудіть.
Розм'якшене масло збийте віночком з фруктозою до єдиної консистенції.
Додайте в масу жовток, корицю. Ще раз збийте.
Тепер додайте борошно, перемішайте. Погасіть соду соком і також додайте. Замішайте тісто. В кінці всипте насіння. Тісто загорніть в плівку і приберіть на 30 хвилин в холодильник.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Зліпити з тіста печиво і покладіть їх на деко, застелений пергаментним папером.
Випікайте печиво протягом 15 хвилин. Приємного чаювання!