Рецепт Варення з кульбаб на фруктозі фото

Варення з кульбаб на фруктозі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти
Низькокалорійні
На полуденок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати варення з кульбаб на фруктозі. Цей корисний рецепт замінить вам цукрові десерти. Його можна додавати в чай ​​замість зовсім некорисно цукру.

Опис приготування:

Ця заготовка швидше схожа на такий густий сироп, ніж на звичне варення. Але техніка готування говорить сама за себе. Аромат буде приголомшливий, так як в складі - листочки вишні. Дуже м'який смак відмінно доповнить фруктові десерти або ж відмінно підійде для просочення бісквітів. Спробуйте пограти і поекспериментувати.

  • Квітки кульбаби - 200 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Листки вишні - 10 штук
  • Окріп - 0, 5 L
  • Фруктоза - 430 грам
варення з кульбаб на фруктозі - фото крок 1
Квітки кульбаби добре переберіть. Покладіть в каструлю. Зверху натріть добре помитий лимон разом зі шкіркою і додайте чисті листочки вишні.
варення з кульбаб на фруктозі - фото крок 2
Залийте інгредієнти окропом і проваріть на маленькому вогні протягом 10 хвилин під кришкою. Потім залиште відвар на добу.
варення з кульбаб на фруктозі - фото крок 3
Через цей час процідіть масу і видаліть"макуха" . А до відвару додайте фруктозу. Проваріть все ще півгодини - і варення готове. Перелийте його в банки, а після охолодження можете приступати до дегустації.

Схожі рецепти