Виноград з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це досить оригінальна, хоч і вимагає кропіткої роботи, сніданок. Виноград з сиром в домашніх умовах - це ідеальне доповнення до вина або на святковий фуршет.
У рецепті приготування винограду з сиром головне правильно підібрати всі необхідні інгредієнти. Виноград краще використовувати щільний, великий і без кісточок, а сир - вершковий або з блакитною пліснявою.
1. Отже, для початку необхідно вимити й обсушити ягоди. Дуже гострим ножем розрізаємо кожну навпіл. Якщо у винограді є кісточки, то їх потрібно акуратно витягнути, не пошкодивши саму ягідку.
2. Цей простий рецепт винограду з сиром доповнений ще однією цікавою родзинкою - горіхами. Найкраще взяти волоські горіхи.
3. Невелика кількість сиру потрібно помістити на виноградинку і щільно притиснути його половинкою горішка.
4. Ще один варіант - це помістити в половинку винограду сир і присипати подрібненими горішками.
5. От і все: проста, але дуже вишукана закуска готова. Якщо робите альтернативний варіант для дітей (з вершковим сиром), можна присипати цукром, наприклад.
6. Подавати виноград з сиром в домашніх умовах можна відразу після приготування, але при необхідності можна відправити його в холодильник, накривши харчовою плівкою, щоб закуска НЕ заветрелась.
- Виноград - 12-14 штук
- Сир - 50 грам
- Грецькі горіхи- 100 грам
1. Отже, для початку необхідно вимити й обсушити ягоди. Дуже гострим ножем розрізаємо кожну навпіл. Якщо у винограді є кісточки, то їх потрібно акуратно витягнути, не пошкодивши саму ягідку.
2. Цей простий рецепт винограду з сиром доповнений ще однією цікавою родзинкою - горіхами. Найкраще взяти волоські горіхи.
3. Невелика кількість сиру потрібно помістити на виноградинку і щільно притиснути його половинкою горішка.
4. Ще один варіант - це помістити в половинку винограду сир і присипати подрібненими горішками.
5. От і все: проста, але дуже вишукана закуска готова. Якщо робите альтернативний варіант для дітей (з вершковим сиром), можна присипати цукром, наприклад.
6. Подавати виноград з сиром в домашніх умовах можна відразу після приготування, але при необхідності можна відправити його в холодильник, накривши харчовою плівкою, щоб закуска НЕ заветрелась.