Вино з суниці
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю як ви, а я люблю випити пару келихів вина за романтичному або святковому вечерею. А якщо говорити про домашнє вино, так це просто казка. Воно виходить ну дуже смачним!
Представляю вам рецепт, як приготувати вино з суниці. Цей напій буде відрізнятися від подібних завдяки тому, що використовувана ягода дуже вже ароматна. Її смак не переплутаєш ні з яким іншим. Таке вино буде поєднуватися з фруктами і солодкими стравами.
1. Змішуємо сік суниці з цукром і вишневим соком.
2. Прибираємо тепер цю суміш в прозорій ємності (краще - в скляній) в тепле місце для бродіння.
3. Поставте водяний затвор у вигляді шланга. Якщо по ньому перестали йти бульбашки, значить вино готове для того, щоб його перелити. Розлийте його по скляних пляшках і приберіть в прохолодне місце.
4. Харчування 2 місяці в горизонтальному стані, а після можна вживати.
- Сок свежей земляники- 8 літрів
- Цукор - 2, 4 кілограма
- Вишневий сік - 0, 5 L
1. Змішуємо сік суниці з цукром і вишневим соком.
2. Прибираємо тепер цю суміш в прозорій ємності (краще - в скляній) в тепле місце для бродіння.
3. Поставте водяний затвор у вигляді шланга. Якщо по ньому перестали йти бульбашки, значить вино готове для того, щоб його перелити. Розлийте його по скляних пляшках і приберіть в прохолодне місце.
4. Харчування 2 місяці в горизонтальному стані, а після можна вживати.