Рецепт Відбивні з начинкою фото

Відбивні з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , Новий рік
Гарячі страви , Страви в паніровці , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дізнатися, як приготувати відбивні з начинкою - ніжні, соковиті, ароматні і дуже смачні - ви зможете з цього простого рецепту і покрокових фото. Відбивні з начинкою вийдуть відмінні - спробуйте!

Опис приготування:

Це один з тих рецептів, які повинна мати в своєму розпорядженні кожна жінка, адже вміння зі шматка замороженого курячого філе, пучка кропу і декількох ложок вершкового масла приготувати відбивні на швидку руку - та не прості, а з начинкою - дорого коштує! жінка, яка знає, як це зробити, в житті не пропаде.

Насправді, рецепт приготування відбивних з начинкою можна видозмінювати залежно від власних кулінарних уподобань - замість масла і зелені можна покласти в них тертий сир, дрібно нарізану шинку, печінковий паштет і навіть шматочки консервованих ананасів. Словом, простір для творчості неосяжний! Мені ж подобається саме варіант з маслом - розтоплюючи, воно просочує куряче м'ясо, і відбивна стає такою соковитою, що просто пальчики оближеш!

  • Куряче філе - 500-600 грам
  • Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 5-6 Ст. Ложок
  • Панірувальні сухарі - 5-6 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
відбивні з начинкою - фото крок 1
Куряче філе нарізати порційними шматками товщиною приблизно 2 см.
відбивні з начинкою - фото крок 2
Легенько відбити з двох сторін молотком.
відбивні з начинкою - фото крок 3
Посолити, поперчити і, накривши кришкою, залишити на півгодини.
відбивні з начинкою - фото крок 4
Вимити, обсушити і дрібно нарізати кріп.
відбивні з начинкою - фото крок 5
Підготувати масло.
відбивні з начинкою - фото крок 6
Збити яйця.
відбивні з начинкою - фото крок 7
На середину кожної відбивної покласти трохи подрібненого кропу і 1-2 чайних ложок вершкового масла.
відбивні з начинкою - фото крок 8
Скласти навпіл, надати форму.
відбивні з начинкою - фото крок 9
Запанірувати в борошні, потім вмочити в яйця.
відбивні з начинкою - фото крок 10
І в панірувальні сухарі.
відбивні з начинкою - фото крок 11
Обсмажувати на сильному вогні в добре розігрітій олії по 2-3 хвилини з кожного боку, а потім довести до готовності під кришкою на повільному вогні хвилин 10.
відбивні з начинкою - фото крок 12
Подавати гарячими з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти