Відбивні з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Пишні ніжні відбивні з курячого філе до вподоби і великим, і малим. Незважаючи на те, що страва готується дуже швидко, на столі воно виглядає шикарно. Блюдо підійде як на обід, так і до вечері.
Опис приготування:
Пам'ятайте, що курка - це м'ясо переможців (тих, хто стоїть на двох ногах)? Дієтична грудка виграє також і в битві з кілограмами. І навіть за часом приготування другої страви вона перемагає! Простіше кажучи, обов'язково візьміть на замітку цей простий рецепт і, при нагоді, обов'язково приготуйте!
- Куряче філе - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сметана або майонез - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
1. Наріжте куряче філе і гарненько відбийте кожен шматочок.
2. Збийте вінчиком яйця, сметану або майонез, сіль. Трохи пізніше введіть борошно. Консистенція клярі повинна бути як у рідкої сметани.
3. Кожну відбивну перед смаженням умочіть в клярі з двох сторін.
4. Відбивні викладайте на добре прогріту сковороду з рослинним маслом.
5. Одна сторона відбивною прожарівается приблизно за 4-6 хвилин.
6. Подавайте до столу з овочами, рисом або картоплею. Смачного!