Рецепт Відбивні «Соломон» фото

Відбивні «Соломон»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Це найшвидше м'ясне блюдо, яке я знаю. Воно підходить як для звичайного сімейного обіду або вечері, так і для святкового столу. Відбивні"Соломона" можна готувати з будь-якого м'яса.

Опис приготування:

Приготувати відбивні"Соломона" простіше простого, дивіться покроковий рецепт. Сім'я буде задоволена! Солити м'ясо не слід, так як соєвий соус досить солоний.

  • Свиняча шия - 400 грам
  • Крохмаль кукурудзяний - 2-3 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
відбивні
Підготуйте інгредієнти.
відбивні
Наріжте м'ясо тонкими скибочками, товщиною близько 5 мм, відбийте з двох сторін.
відбивні
Обваляйте з двох сторін в крохмалі, надлишки струсіть.
відбивні
Умочіть м'ясо в соєвий соус.
відбивні
Добре розігрійте сковороду з рослинним маслом, обсмажуйте з обох сторін приблизно по 3 хвилини.
відбивні
Подавайте"Соломона" з будь-яким гарніром. В даному рецепті це свіжі овочі і смачний картопля по середземноморському рецептом, відварений до готовності в мундирі, потім злегка роздавлений і политий оливковою олією з часником і розмарином і запечений 5 хвилин в духовці.

Схожі рецепти