Відбивні «Соломон»
(покроковий рецепт з фото)
Це найшвидше м'ясне блюдо, яке я знаю. Воно підходить як для звичайного сімейного обіду або вечері, так і для святкового столу. Відбивні "соломона" можна готувати з будь-якого м'яса.
Приготувати відбивні "соломона" простіше простого, дивіться покроковий рецепт. Сім'я буде задоволена! Солити м'ясо не слід, так як соєвий соус досить солоний.
- Свиняча шия - 400 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 2-3 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте м'ясо тонкими скибочками, товщиною близько 5 мм, відбийте з двох сторін.
Обваляйте з двох сторін в крохмалі, надлишки струсіть.
Умочіть м'ясо в соєвий соус.
Добре розігрійте сковороду з рослинним маслом, обсмажуйте з обох сторін приблизно по 3 хвилини.
Подавайте "соломона" з будь-яким гарніром. В даному рецепті це свіжі овочі і смачний картопля по середземноморському рецептом, відварений до готовності в мундирі, потім злегка роздавлений і политий оливковою олією з часником і розмарином і запечений 5 хвилин в духовці.