Рецепт Весільний торт в домашніх умовах фото

Весільний торт в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершкове масло , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Весілля
Випічка , Торти
Кількість порцій: 25-30
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Ніжний бісквіт з соковитими персиками - ідеальне поєднання для такого торжества. Якщо ви замислювалися на тим, як приготувати весільний торт в домашніх умовах, то цей покроковий рецепт вам допоможе.

Опис приготування:

У рецепті вказано співвідношення інгредієнтів, ви беріть кількість в залежності від величини торта.

Для торта в 3 поверху знадобиться 7 biskvitnиh korzhey. Я готувала яруси діаметром 18, 28 і 36 см.

Випікати бісквіт краще в звичайному листі великого розміру середньої глибини, щоб висота бісквіта була 2-4 см.


  • Мастика - 5 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Олія - 200 грам (для крему)
  • Згущене молоко - 50 грам (для крему)
  • Персики - За смаком
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 1
1. Для приготування одного бісквіта 20 яєць кімнатної температури розділіть на білки і жовтки. У білок додайте дрібку солі, збийте в густу піну. Потім додайте туди 10 ст. Ложок цукру і ванільну есенцію, збивайте, поки піна не стане густою і стійкою.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 2
2. Жовтки збийте, поки вони не посветлеют і не збільшаться в обсязі, потім додайте 10 ст. Ложок цукру і перемішайте. З'єднайте у великій ємності білок і жовток, перемішуючи повільно в одному напрямку.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 3
3. До перемішаним до однорідності яйцям відправте 20 ст. Ложок борошна, перемішайте. Якщо торт, який ви випікаєте, матиме більше 2х ярусів, додайте 1 чайну ложку розпушувача.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 4
4. Застеліть деко пергаментом, вилийте в нього тісто, розрівняйте. У розігріту заздалегідь до 180 градусів духовку відправте лист на 25-30 хвилин. Ступінь готовності перевіряйте зубочисткою.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 5
5. Кінець gotovogo бісквіт відділи protivnya nozhom, переверніть бісквіт на решітку з духовки. Нехай повністю охолоне і відлежиться (краще годин 10).
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 6
6. М'яке вершкове масло потрібно збити в міксері, щоб воно посвітлішало і збільшилася в обсязі. Потім додайте згущене молоко і збийте знову міксером.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 7
7. Коли бісквіт відлежався, виріжте по 3 круглих коржа для кожного ярусу торта. Кожен"поверх" торта поставте на кондитерську підкладку. Кінець вирівнювання бісквіт nozhom, щоб всі вони були рівні й однакові.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 8
8. Кожен корж просочіть соком з-під персиків, але не сильно, щоб бісквіт не промок. Ще трохи можна просочити згущеним молоком. Краї торта залиште сухими.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 9
9. Тонким шаром намажте корж масляним кремом, а зверху викладіть персики, нарізані тонкими скибочками. Потім по персикам знову пройдіться невеликою кількістю крему, щоб вирівняти шар. Накрийте все другим коржем і повторіть процедуру.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 10
10. Верхній бісквіт і боки торта затягніть тонким шаром крему широким ножем або шпателем. Коли торт постоїть у холодильнику 2-3 годину, повторіть процедуру вдруге, щоб боки були рівні, гладкі. Таким чином зробите з кожним ярусом торта.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 11
11. Мастику розкачати, але не дуже тонко (4-5 мм). Двома руками накрийте торт, почніть рівняти за допомогою кулінарного прасування. Зайве відріжте.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 12
12. Почніть збирати торт. Щоб він не просів, в нижній і середній коржі поставте вертикальну опору з декількох дерев'яних паличок. Вони повинні бути по висоті, як корж.
весільний торт в домашніх умовах - фото крок 13
13. З мастики скачайте круглі кульки для прикраси. Торт можна прикрасити живими квітами, поміщеними в спеціальні колби з водою. Вуаля, торт готовий!

Схожі рецепти