Рецепт Вершковий суп з фрикадельками фото

Вершковий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Молочні продукти , Картопля , Вершки , Фарш , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ознайомтеся з тим, як приготувати вершковий суп з фрикадельками. Таке першу страву виходить дуже ароматним за рахунок додавання вершків, ніжні фрикадельки тануть у роті. Ідеальний зиязикай суп!

Опис приготування:

Дуже простий у приготуванні і смачний суп з фрикадельками, вершками і картоплею. Для фрикадельок підійде будь-яке м'ясо. Якщо хочете помягче, використовуйте курячу грудку. Крім традиційних солі і перцю можна додатково додати чогось гостренького. Хай щастить!

  • Бульйон - 1, 5 L
  • Свинина - 500 грам
  • Вершки - 200 грам
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
вершковий суп з фрикадельками - фото крок 1
Розтопіть в каструлі вершкове масло. Обсмажте на ньому терту моркву з подрібненим луком до золотистого.
вершковий суп з фрикадельками - фото крок 2
Картопля промийте, очистіть і поріжте кубиками. Додайте в каструлю.
вершковий суп з фрикадельками - фото крок 3
Влийте підігрітий бульйон. Варіть до напівготовності картоплі, посолити і поперчити за смаком.
вершковий суп з фрикадельками - фото крок 4
Свинину пропускаємо через м'ясорубку. Змішуємо з сіллю і перцем, формуємо фрикадельки. Кладемо фрикадельки в каструлю. Варимо все разом 10 хвилин на середньому вогні.
вершковий суп з фрикадельками - фото крок 5
Для 5 хвилин до готовності влийте вершки і додайте подрібнену зелень. Смачного!

Схожі рецепти