Вершковий суп з фрикадельками
(покроковий рецепт з фото)
Ознайомтеся з тим, як приготувати вершковий суп з фрикадельками. Таке першу страву виходить дуже ароматним за рахунок додавання вершків, ніжні фрикадельки тануть у роті. Ідеальний зиязикай суп!
Дуже простий у приготуванні і смачний суп з фрикадельками, вершками і картоплею. Для фрикадельок підійде будь-яке м'ясо. Якщо хочете помягче, використовуйте курячу грудку. Крім традиційних солі і перцю можна додатково додати чогось гостренького. Хай щастить!
- Бульйон - 1, 5 L
- Свинина - 500 грам
- Вершки - 200 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Розтопіть в каструлі вершкове масло. Обсмажте на ньому терту моркву з подрібненим луком до золотистого.
Картопля промийте, очистіть і поріжте кубиками. Додайте в каструлю.
Влийте підігрітий бульйон. Варіть до напівготовності картоплі, посолити і поперчити за смаком.
Свинину пропускаємо через м'ясорубку. Змішуємо з сіллю і перцем, формуємо фрикадельки. Кладемо фрикадельки в каструлю. Варимо все разом 10 хвилин на середньому вогні.
Для 5 хвилин до готовності влийте вершки і додайте подрібнену зелень. Смачного!