Вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками
(покроковий рецепт з фото)
Вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - один з моїх найулюбленіших супів в зиязикай час. Густий, наваристий і ніжний, він прекрасно зігріває в зимові холоди.
Вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - це WOW-суп, як би сказали в Штатах. Якщо ви приготуєте його за цим рецептом, він обов'язково зробить належний ефект на ваших гостей або домашніх. Взимку я готую цей суп з періодичністю приблизно раз на тиждень - і не набридає. Рекомендую спробувати!
- Картопля - 3 штуки
- Кольорова капуста - 1/2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Вершки жирні - 1 Склянка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Креветки очищені - 450 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Зелень свіжа - - За смаком
Мельк narezhem цибулю.
В суповий каструлі розігріваємо оливкове масло, кидаємо туди цибулю. Обсмажуємо до м'якості.
Дрібними кубиками нарізаємо кольорову капусту.
Кубиками такого ж розміру нарізаємо картопля.
Коли цибуля стане м'яким - додаємо в каструлю картоплю і капусту, перемішуємо і готуємо 1 хвилину.
Заливаємо все це справа водою, додаємо спеції. Доводимо до кипіння.
Коли вода закипить, додаємо в суп вершки. Накриваємо кришкою і варимо ще 10-15 хвилин.
У сковороді розігріваємо оливкове масло. Туди ж додаємо вершкове масло, креветки, видавлений часник. Солимо, перчим, при бажанні посипаємо зеленню, і смажимо 3-4 хвилини.
Суп знімаємо з вогню, доводимо до однорідності за допомогою блендера. Уже при сервіруванні в кожну тарілку додаємо кілька креветок зі сковороди. Смачного!