Рецепт Вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками фото

Вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - один з моїх найулюбленіших супів в зиязикай час. Густий, наваристий і ніжний, він прекрасно зігріває в зимові холоди.

Вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - це WOW-суп, як би сказали в Штатах. Якщо ви приготуєте його за цим рецептом, він обов'язково зробить належний ефект на ваших гостей або домашніх. Взимку я готую цей суп з періодичністю приблизно раз на тиждень - і не набридає. Рекомендую спробувати!

  • Картопля - 3 штуки
  • Кольорова капуста - 1/2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Вершки жирні - 1 Склянка
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Креветки очищені - 450 грам
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень свіжа - - За смаком
вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - фото крок 1
Мельк narezhem цибулю.
вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - фото крок 2
В суповий каструлі розігріваємо оливкове масло, кидаємо туди цибулю. Обсмажуємо до м'якості.
вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - фото крок 3
Дрібними кубиками нарізаємо кольорову капусту.
вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - фото крок 4
Кубиками такого ж розміру нарізаємо картопля.
вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - фото крок 5
Коли цибуля стане м'яким - додаємо в каструлю картоплю і капусту, перемішуємо і готуємо 1 хвилину.
вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - фото крок 6
Заливаємо все це справа водою, додаємо спеції. Доводимо до кипіння.
вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - фото крок 7
Коли вода закипить, додаємо в суп вершки. Накриваємо кришкою і варимо ще 10-15 хвилин.
вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - фото крок 8
У сковороді розігріваємо оливкове масло. Туди ж додаємо вершкове масло, креветки, видавлений часник. Солимо, перчим, при бажанні посипаємо зеленню, і смажимо 3-4 хвилини.
вершковий суп з цвітною капустою, картоплею і креветками - фото крок 9
Суп знімаємо з вогню, доводимо до однорідності за допомогою блендера. Уже при сервіруванні в кожну тарілку додаємо кілька креветок зі сковороди. Смачного!

Схожі рецепти