Вершковий суп з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
На обід шукайте цікаві і нескладні ідеї? Хочу показати вам класний варіант, як приготувати вершковий суп з цвітною капустою і сиром. М'який і насичений смак його не залишить байдужим нікого!
Такий супчик відмінно підійде для меню і дорослих, і дітей. Варити його можна як на бульйоні, овочевому або курячому, так і на воді. Додавання крохмалю надає йому додатково більш в'язку текстуру. Крім того, ви завжди можете використовувати найрізноманітніші спеції, свіжу зелень і сухарики для подачі, наприклад.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Вершки - 1 Склянка
- Тертий сир - 1 Склянка
- Вода або бульйон - 4 склянки
- Холодна вода - 1/2 склянки
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Очистіть і подрібніть цибулю з часником. Вимийте, обсушити, розділіть на суцвіття цвітну капусту. У каструлі розігрійте олію.
2. Викладіть цибулю, обсмажте пару хвилин. Після додайте часник.
3. Через хвилину додайте капусту.
4. Влийте бульйон. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і варіть 15-20 хвилин.
5. Акуратно перекладіть капусту в блендер, додайте трохи бульйону і подрібніть.
6. Назад вилийте все в каструлю і поставте на вогонь.
7. Додайте тертий сир, сіль і спеції.
8. Влийте вершки.
9. І розведений в холодній воді крохмаль. Прогрійте вершковий суп з цвітною капустою майже до закипання, зніміть з вогню і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!