Суп з цвітною капустою і горошком
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий, смачний і ароматний - саме такий супчик всім сподобається. Показую і розповідаю рецепт приготування супу з цвітною капустою і горошком.
Думаю, говорити про корисні властивості капусти кольоровий не має сенсу: всім відомо, що вона набагато краще звичайної капусти, особливо у відварному вигляді. Для приготування супу з цвітною капустою і горошком можете брати свіжий або консервований горошок. Раджу в готовий суп додати петрушки і кропу. Можете ще варити суп з куркою або яловичиною - ситно і поживно буде.
- Капуста - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Зелений горошок - 100 грам
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень, спеції - За смаком
Спочатку поріжте цибулю дрібно, обсмажте. Додайте моркву і обсмажуйте до золотистого кольору.
Вливаємо воду, додаємо картоплю нарізану. Через 5-7 хвилин - капусту.
Варимо до готовності картоплі і капусти. В кінці додайте горошок, спеції за смаком і зелень. Нехай проваряться хвилини 2.
Готовий суп з цвітною капустою і горошком можете подати зі сметаною. Смачного!