Суп з цвітною капустою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
У нашій родині так повелося, що все дуже люблять, коли на обід подається суп з цвітною капустою і картоплею. Цей суп-пюре має дуже приємну консистенцію і ні з чим не порівнянний смак. Спробуйте!
Приготуємо суп з цвітною капустою і картоплею в домашніх умовах. Цвітну капусту відварити до готовності. Подрібнену цибулю обсмажуємо на маслі. Додаємо до нього лавровий лист, картопля і трохи води, в якій варилася капуста, варимо суп до готовності картоплі. Потім додаємо зварену капусту, гірчицю, сметану і вершкове масло. Пюріруем масу занурювальним блендером. Якщо необхідно зробити суп більш рідким, додайте ще трохи води, в якій варилася капуста. Хай щастить!
- Цвітна капуста - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Гірчиця zernami - 1 Чайна ложка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Капусту розбираємо на суцвіття і відварюємо в киплячій, підсоленій воді 5 хвилин.
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його на оливковій олії до прозорості. В кінці додаємо лавровий лист.
Додайте картоплю, порізаний кубиками. Влийте трохи води в якій варилася капуста. Варіть до готовності картоплі.
Додайте цвітну капусту і спеції.
Також додаємо масло вершкове, гірчицю і сметану. Витягуємо лавровий лист, а масу, що залишилася пюріруем за допомогою погружного блендера.
Подаємо суп на стіл, прикрасивши його зеленню. Смачного!