Вершковий крем «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати смачний крем для торта, необхідно всього 5 хвилин. Отже, представляю вам вершковий крем "п'ятихвилинка" .
Як приготувати вершковий крем "п'ятихвилинка"?
1. Молоко виливаємо в каструлю, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, залишаємо остигати до кімнатної температури.
2. Всі інгредієнти для крему з'єднуємо.
3. Збиваємо міксером на середній або маленькій швидкості до однорідної консистенції. Це повинно зайняти приблизно 4-5 хвилин.
Радять не збивати крем в чаші блендера, нічого не вийде.
Якщо у вас немає міксера - збивайте крем віночком.
Збивати міксером до тих пір, поки маса не стане однорідною, перламутрового кольору. Приблизно 3-5 хвилин. (іноді тільки після 5 хвилини крем починає збиватися, тому збивайте стільки, поки не зіб'ється, краще - на самій низькій швидкості).
За консистенцією крем ніжний з легким ароматом ванілі.
Використовуйте для промазування коржів тортів, можна навіть начиняти тістечка.
Удачі в приготуванні і приємного апетиту!
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Пакетик ваніліну - 1 штука
1. Молоко виливаємо в каструлю, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, залишаємо остигати до кімнатної температури.
2. Всі інгредієнти для крему з'єднуємо.
3. Збиваємо міксером на середній або маленькій швидкості до однорідної консистенції. Це повинно зайняти приблизно 4-5 хвилин.
Радять не збивати крем в чаші блендера, нічого не вийде.
Якщо у вас немає міксера - збивайте крем віночком.
Збивати міксером до тих пір, поки маса не стане однорідною, перламутрового кольору. Приблизно 3-5 хвилин. (іноді тільки після 5 хвилини крем починає збиватися, тому збивайте стільки, поки не зіб'ється, краще - на самій низькій швидкості).
За консистенцією крем ніжний з легким ароматом ванілі.
Використовуйте для промазування коржів тортів, можна навіть начиняти тістечка.
Удачі в приготуванні і приємного апетиту!