Рецепт Вершковий крем «п'ятихвилинка» фото

Вершковий крем «п'ятихвилинка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Щоб приготувати смачний крем для торта, необхідно всього 5 хвилин. Отже, представляю вам вершковий крем"П'ятихвилинка" .

Опис приготування:

Як приготувати вершковий крем"П'ятихвилинка" ?

1. Молоко виливаємо в каструлю, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, залишаємо остигати до кімнатної температури.

2. Всі інгредієнти для крему з'єднуємо.

3. Збиваємо міксером на середній або маленькій швидкості до однорідної консистенції. Це повинно зайняти приблизно 4-5 хвилин.

Радять не збивати крем в чаші блендера, нічого не вийде.

Якщо у вас немає міксера - збивайте крем віночком.

Збивати міксером до тих пір, поки маса не стане однорідною, перламутрового кольору. Приблизно 3-5 хвилин. (іноді тільки після 5 хвилини крем починає збиватися, тому збивайте стільки, поки не зіб'ється, краще - на самій низькій швидкості).

За консистенцією крем ніжний з легким ароматом ванілі.

Використовуйте для промазування коржів тортів, можна навіть начиняти тістечка.

Удачі в приготуванні і приємного апетиту!

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Пакетик ваніліну - 1 штука
Як приготувати вершковий крем"П'ятихвилинка" ?

1. Молоко виливаємо в каструлю, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, залишаємо остигати до кімнатної температури.

2. Всі інгредієнти для крему з'єднуємо.

3. Збиваємо міксером на середній або маленькій швидкості до однорідної консистенції. Це повинно зайняти приблизно 4-5 хвилин.

Радять не збивати крем в чаші блендера, нічого не вийде.

Якщо у вас немає міксера - збивайте крем віночком.

Збивати міксером до тих пір, поки маса не стане однорідною, перламутрового кольору. Приблизно 3-5 хвилин. (іноді тільки після 5 хвилини крем починає збиватися, тому збивайте стільки, поки не зіб'ється, краще - на самій низькій швидкості).

За консистенцією крем ніжний з легким ароматом ванілі.

Використовуйте для промазування коржів тортів, можна навіть начиняти тістечка.

Удачі в приготуванні і приємного апетиту!

Схожі рецепти