Вегетаріанський шашлик
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанський шашлик - це не абсурд, а цілком собі смачний і апетитний шашличок з продуктів, прийнятних вегетаріанцями. М'ясоїди можуть готувати вегетаріанський шашлик як гарнір до м'ясного.
Вегетаріанський шашлик - як ви вже зрозуміли, абсолютно не містить м'яса та інших продуктів, які вегетаріанці не їдять. І як не бентежило б вас назву, шашлик виходить дуже смачним і незвичайним. Для переконаних вегетаріанців цей шашлик - можливість теж їсти щось "з димком" природа, для всіх інших це - дуже смачний гарнір до шашлику м'ясного. Отже, розповідаю, як приготувати вегетаріанський шашлик!
- Кабачок - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Салатний перець - 1 штука
- Лимон - 1-2 штук (сік)
- Картопля - 4 штуки
- Печериці - 100 грам
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - - За смаком
- Зелень - - За смаком
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Спеції - - За смаком

Нарізаємо цибулю кільцями, перець - великими шматочками, кабачок - великими кільцями.

З оливкового масла, зелений, гірчиці, меду, лимонного соку і прянощів робимо маринад.

Маринуємо підготовлені овочі в маринаді протягом 1 годину.

За бажанням можна додати до овочів і відварну картоплю - особисто мені дуже подобається.

Нанизуємо на шампурікі і смажимо над вугіллям до утворення апетитною скоринки на овочах. Слідкуйте, щоб овочі не згоріли!

У процесі приготування шашлику його можна поливати маринадом.

Шашлик готовий, смачного!