Вегетаріанський плов з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Не обов'язково готувати плов неодмінно з м'ясом. Спробуйте рецепт приготування вегетаріанського плову з сухофруктами. Блюдо виходить солодким і насиченим і дуже подобається дітям! рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування вегетаріанського плову з сухофруктами. Сухофрукти обсмажуємо з морквою, рисом і спеціями. Заливаємо плов водою і готуємо приблизно 25-30 хвилин. Готову страву має трішечки настоятися перед подачею на стіл. Хай щастить!
- Мал - 2 склянки
- Сухофрукти - 2 склянки (курага і чорнослив)
- Морква - 1 штука
- Вода - 4 склянки
- Спеції - За смаком (куркума, обкладинка, горіх мускатний)
- Сіль - За смаком
- Ізюм - За смаком (по бажанню)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Подрібніть сухофрукти, моркву натріть на тертці. Спеції обсмажуємо на середньому вогні, додаємо моркву і сухофрукти, готуємо 5 хвилин.
Засипаємо рис, обсмажуємо ще 5 хвилин.
Перекладаємо інгредієнти в глибоку каструлю, заливаємо все водою, солимо за смаком. Готуємо на повільному вогні 25-30 хвилин, помішуючи.
Смачного!