Рецепт Вегетаріанський плов з сухофруктами фото

Вегетаріанський плов з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Крупи, Сухофрукти, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Не обов'язково готувати плов неодмінно з м'ясом. Спробуйте рецепт приготування вегетаріанського плову з сухофруктами. Блюдо виходить солодким і насиченим і дуже подобається дітям! рекомендую!

Перед вами - простий рецепт приготування вегетаріанського плову з сухофруктами. Сухофрукти обсмажуємо з морквою, рисом і спеціями. Заливаємо плов водою і готуємо приблизно 25-30 хвилин. Готову страву має трішечки настоятися перед подачею на стіл. Хай щастить!

  • Мал - 2 склянки
  • Сухофрукти - 2 склянки (курага і чорнослив)
  • Морква - 1 штука
  • Вода - 4 склянки
  • Спеції - За смаком (куркума, обкладинка, горіх мускатний)
  • Сіль - За смаком
  • Ізюм - За смаком (по бажанню)
вегетаріанський плов з сухофруктами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
вегетаріанський плов з сухофруктами - фото крок 2
Подрібніть сухофрукти, моркву натріть на тертці. Спеції обсмажуємо на середньому вогні, додаємо моркву і сухофрукти, готуємо 5 хвилин.
вегетаріанський плов з сухофруктами - фото крок 3
Засипаємо рис, обсмажуємо ще 5 хвилин.
вегетаріанський плов з сухофруктами - фото крок 4
Перекладаємо інгредієнти в глибоку каструлю, заливаємо все водою, солимо за смаком. Готуємо на повільному вогні 25-30 хвилин, помішуючи.
вегетаріанський плов з сухофруктами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти