Рецепт Плов з каштанами та сухофруктами фото

Плов з каштанами та сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
М'ясо, Крупи, Горіхи, Баранина, Мал, Каштан
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

Якщо ви хочете порадувати своїх рідних і близьких смачним і незвичайним блюдом, то плов з каштанами та сухофруктами підійде для цього якнайкраще. Це дуже ситне і ароматне блюдо.

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати плов з каштанами та сухофруктами, то прямо зараз уважно прочитайте цей рецепт. Слідуючи моїх порад, ви зможете приготувати незвичайне блюдо, яке оцінять всі ваші близькі та гості.

  • Баранина - 700 грам
  • Довгозерний рис - 700 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Чорнослив - 150 грам
  • Світлий родзинки - 100 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сушений чорнослив - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Каштани - 100 грам
1
Насамперед замочіть довгозернистий рис в холодній воді на дві години, попередньо додавши в неї трохи солі.
2
М'якоть баранини промийте і наріжте на невеликі довгі шматочки. Відваріть його до повної готовності.
3
Сухофрукти промийте під проточною водою і залийте на десять хвилин окропом.
4
Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте тонкою соломкою.
5
Розігрійте пательню з олією, викладіть на неї цибулю, пассеруйте його до прозорості. Киньте до цибулі обсушені сухофрукти. Потім покладіть м'ясо і тушкуйте на повільному вогні двадцять хвилин.
6
Рис відварити до напівготовності в підсоленій воді. Відкиньте його на друшляк.
7
У піалках змішайте п'ять столових ложечок рису і одне яйце. Киньте куркуму і перемішайте. Це буде ваш газмах.
8
Казан з товстим дном змастити маслом. Викладіть на дно газмах. Викладайте частинами рис, додаючи каштани, поливаючи пряним вершковим маслом. Накрийте кришкою і млоїте на повільному вогні до повної готовності.

Схожі рецепти