Вегетаріанські тако
(покроковий рецепт з фото)
Багато рецептів мексиканської кухні базуються на м'ясі. Наприклад, тако. Але оскільки ця закуска має різні начинки, то можна спробувати прибрати з неї фарш. Тоді вийде цей рецепт. Читайте!
Тільки, прибравши головний інгредієнт, його необхідно замінити на щось не менш ситне. У нашому варіанті це буде кольорова капуста з сочевицею. Також додамо гострих приправ і зробимо соус. Все це ви дізнаєтеся з рецепта, в якому описано, як приготувати вегетаріанський такос. Гаряча закуска для вашого обіду.
- Кольорова капуста - 1 кілограм
- Вода - 360 мілілітрів
- Сочевиця - 60 грам
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Чебрець сухий мелений - 2 чайних ложки
- Каррі - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Кориця мелена - 1 щіпка
- Кукурудзяна коржик маленька - 6 штук
- Перець чилі - 1-2 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
1. У сотейнику розігрійте 1 ст. Ложку масла. Додайте в нього промиту сочевицю. Поставте середній вогонь і постійно перемішуйте.
2. Потім додайте подрібнений часник, перемішайте. А слідом влийте воду.
3. Варіть сочевицю до готовності 10-15 хвилин. Потім воду злийте через друшляк.
4. Тим же часом розігрійте в глибокій сковороді або сотейнику масло з корицею, чебрецем, сіллю і каррі.
5. Потім додайте капусту, розібравши її на суцвіття. Перемішайте інгредієнти.
6. Після цього перенесіть в сковороду сочевицю і влийте 3 ст. Ложки води. Гасіть інгредієнти 10 хвилин, помішуючи.
7. Подавайте начинку в корж, додавши шматочки перцю і помідори, а також зелень. Смачного!