Тако з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Хочете зробити бутерброди до столу? Замініть цю звичну закуску більш оригінальною і сучасною варіацією. Спробуйте зробити цікаву закуску за рецептом, як приготувати тако з лососем.
Так (тако) можна дати дітям до школи замість звичних сендвічів і бутербродів. Ця популярна мексиканська закуска вже встигла полюбитися багатьом. Крім червоної риби використовуйте білу, а також відварне, смажене або печене м'ясо, копченості, а також можете використовувати тільки овочі.
- Борошно - 230 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Вода - 1-2 Ст. Ложок
- Лосось - 300 грам
- Огірки - 1 штука
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Твердий сир - 30 грам
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 1 пучок
- Оливкова олія - За смаком
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
1. Перемішайте борошно з дрібкою солі. Зробіть по центру поглиблення і додайте туди ціле яйце.
2. Додайте по необхідності воду і замісити тісто, сформуйте його в кулю і відправте в холодильник на півгодини.
3. Через 30 хвилин розділіть тісто на 2 частини.
4. Кожну частину розкачати качалкою в тонкий пласт.
5. Викладіть коржі на решітку для запікання і поперчіть трохи і додайте на кожну 0, 5 немає. Ложки оливкової олії, балувати.
6. Запікайте коржі в розігрітій до 180 градусів духовці близько 5-7 хвилин.
7. Тим часом вимийте огірочок і зріжте шкірку, наріжте його тонкими пластиками, поперчіть.
8. Лосося наріжте невеликими шматочками.
9. Додайте до риби сіль, перець і карі, акуратно перемішайте.
10. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть лосося і обсмажте його близько 3 хвилин.
11. Додайте до риби твердий сир і перемішайте, готуйте ще кілька секунд, щоб розплавився сир. Відставте сковороду в сторону.
12. Вимийте і наріжте дрібно кріп.
13. Очистіть зубчик часнику і натріть його на дрібній тертці.
14. У мисці змішайте сметану, зелень і часник.
15. Вже трохи охолонули коржі змастіть приготованим соусом.
16. Викладіть нарізану скибочками огірочок.
17. Поверх огірка додайте рибу з сиром.
18. Складіть корж навпіл і відразу насолоджуйтеся приготованим блюдом.