Тако з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Так - одне з базових страв мексиканської кухні. Хоча немає єдиної класичного варіанту. Єдине, що є загальне, це кукурудзяна коржик, а начинка досить різноманітна, наприклад, спробуйте цю.
Що ще важливо в цій закусці - завжди гострий соус, але і він може бути різним. Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати тако з рибою і капустяним салатом. Тут поєднується злегка жирна і ситна основа з легким доповненням. Блюдо краще подавати ввечері, так як тріску будемо смажити в пивному клярі.
- Гарячкові файл - 700 грам
- Кукурудзяна коржик маленька - 12 штук
- Червонокачанна капуста - 300 грам
- Пшеничне борошно - 120 грам
- Пиво - 240 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Червоний ріпчаста цибуля - 45 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки(1 немає. Ложка - в кляр, 0, 5 немає. Ложки - в салат)
- Рослинна олія - 1, 5 чайних ложки
- Braai - 0, 5 пучка
- Яблучний оцет - 3 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Чилі консервований - 2-3 штук
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Майонез - 150 грам
1. Зробіть салат. Дрібно нарубати лук, кінзу і капусту, а потім перемішайте їх з оцтом, сіллю і маслом.
2. Тепер займіться соусом. У блендері змішайте майонез з чилі, соком і часником в єдину консистенцію.
3. Потім зробіть кляр. Спочатку перемішайте борошно з сіллю і чорним перцем.
4. Потім влийте пиво, постійно помішуючи масу.
5. Тим часом промийте і наріжте однаковими невеликими шматочками рибу.
6. Потім тріску умочіть в клярі і обсмажити у великій кількості розігрітого масла на сковороді або у фритюрі.
7. Поставте так. Коржі змастіть соусом. Викладіть рибу. Зверху додайте салат. Все готово! Смачного!