Тако
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви не дуже знайомі з мексиканською кухнею, то напевно хоча б раз чули про Такос. Кукурудзяний коржик з найрізноманітнішою начинкою - це воістину родзинка, яку варто випробувати!
Варіантів, як приготувати такос існує маса. В якості начинки можна використовувати м'ясо, рибу, виключно овочі, іноді в коржик кладуть навіть макарони з соусом. Це відмінна закуска, яка напевно урізноманітнює звичний раціон. Ви можете додати в рецепт всі, що побажаєте. У цьому успіх цих приголомшливих коржів!
- Тортілья - 2 штуки
- М'ясо - 300 грам
- Авокадо - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Квасоля - 100 грам
- Вапно - 1/2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
1. Обов'язковою інгредієнтів такос є кукурудзяні коржі "тортилії" . Їх можна купити або приготувати самостійно.
2. У мексиканській кухні дуже популярна квасоля. Так що рекомендую використовувати відварну або консервовану квасолю.
3. Що стосується м'яса, то воно може бути обсмаженою або тушкованим. Взяти можете курку, яловичину або свинину (що більше до душі). В даному випадку м'ясо обсмажене маленькими кубиками зі спеціями.
4. Подрібніть трохи свіжої зелені.
5. М'якоть авокадо наріжте невеликими кубиками і полийте соком лайма. Всі основні інгредієнти готові.
6. Коржик викладіть на суху сковороду і підсмажте. Відразу ж знявши зі сковороди, згорніть її навпіл.
7. Наповніть корж м'ясом.
8. Додайте авокадо, зелень і квасолю. Смачного!