Вегетаріанські котлети в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Легкі і ситні котлети на основі моркви. Готуємо в духовці без яєць, тому це блюдо відмінно підійде для дієтичного або вегетаріанського раціону. Дивіться і запам'ятовуйте рецепт.
Пропоную один з варіантів приготування овочевих котлет. Ця страва відмінно підійде як для вегетаріанців (що очевидно з назви), так і для людей, дотримують піст. Хоча якщо ви просто без розуму від овочів, навіщо обов'язково вигадувати собі причину, щоб скуштувати смачні котлетки?
- Морква - 500 грам
- Манька - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Висівки - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Морква потріть або дрібно поріжте, залийте водою і протушкувати протягом 15 хвилин на середньому вогні.
Потім додайте до неї всі інші інгредієнти, добре перемішайте і остудіть.
Мокрими руками сформуйте з маси котлетки будь-якої форми.
Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і запечіть в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах. На стіл подавайте в теплому або охолодженому вигляді.