Сочевичним котлети вегетаріанські
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати сочевичним котлети вегетаріанські. Цей рецепт раджу всім, оскільки сочевиця є вкрай корисним продуктом. Навіть якщо ви не вегетаріанець, вам сподобається.
Котлети з сочевиці - ідеальний рецепт для поста. Однак таке блюдо я намагаюся готувати не тільки в пост, тому що даний рецепт - це хороше рішення для всіх, хто не хоче одужувати. Я намагаюся включати бобові в свій раціон і, часом, заміняю ними м'ясо.
- Сочевиця - 0, 5 склянки
- Капуста - 200 грам
- Морква - 100 грам
- Спеції - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Склянка
Сочевицю промиваємо гарненько від бруду. Ми залишаємо намокати її на ніч у холодній воді. На ранок воду зливаємо. Кидаємо сочевицю в блендер, подрібнюємо.
Овочі миємо. Моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці. Таким же чином подрібнюємо капусту. Висипаємо в одну чашу разом з сочевицею. Додаємо сіль і спеції за смаком.
Формуємо з отриманої маси котлети. Всипаємо трішки борошна, щоб суміш краще ліпилася. Досить кілька столових ложок. Котлети з сочевиці обсмажуємо протягом півгодини на розпеченій сковороді з обох сторін.
Золотава скоринка - показник того, що котлети приготувалися правильно. Можна подавати їх з кетчупом і свіжою зеленню. Смачного!