Сочевичним котлети
(покроковий рецепт з фото)
Ви вже пробували сочевичним котлети? Якщо ще немає, то пропоную обов'язково приготувати їх вдома, і ви точно здивуєтеся наскільки смачним може бути це блюдо.
Сочевичним котлети - це неймовірно просте, але в той же час смачне блюдо. Їх можна готувати з різними інгредієнтами - овочами або грибами, подаючи з різними гарнірами і цікавими соусами. Хай щастить!
- Сочевиця - 100 грам
- Капуста - 100 грам
- Морква - 50 грам
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - 1-2 Щепоток (каррі, koriandr, суміш перців і інші улюблені спеції.)
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
1. Рецепт приготування чечевиці котлет почнеться за 8-10 годин до основного процесу. Сочевицю необхідно добре промити і замочити в холодній воді мінімум на 8 годин.
2. Після вказаного часу воду з сочевиці злити і відправити її в блендер. Подрібнити до стані густої каші.
3. Від капусти відрізати невеликий шматочок і дрібно нашаткувати. Морква вимити, очистити і натерти на тертці близько 2 столових ложок. Приправити сіллю і спеціями.
4. Змішати всі інгредієнти до однорідної маси. Поступово додавати борошно, ретельно перемішуючи. Фарш не повинен бути надто борошняних, досить довести його до такої консистенції, коли можна зліпити котлетку.
5. У сковороду налити рослинне масло і добре його розігріти. Сформувати котлетки і відправити на сковороду.
6. Обсмажувати котлети до золотистої скоринки з двох сторін. Сочевичним котлети в домашніх умовах готові. Подавати їх відразу гарячими з любимо гарніром.