Вегетаріанські котлети з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанські котлети з квасолі дуже актуальні тим, хто постить або просто готує вегетаріанські обіди. Квасоля, як відомо, містить рослинний білок і багато клітковини, тому дуже корисна.
Вегетаріанські котлети з квасолі обсмажуйте на розігрітій сковороді.
Можна додатково протушкувати готові котлети в томатної пасти або лечо. Подавати котлетки краще відразу після приготування, гарячими. З квасолею відмінно поєднується сметанно-часниковий соус. На гарнір рекомендую свіжу зелень, помідори і огірки. Успіхів і приємного апетиту!
- Квасоля - 1 Склянка
- Печериці - 4-5 штук
- Морква середня - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
- Масло для смаження - 2 Ст. Ложки
Квасоля замочіть на ніч і відварити до готовності.
Готову квасолю потовчіть.
Змішуємо отриману масу з морквою і грибами, додаємо дві ложки борошна.
Котлетної маси добре вимішуємо, ліпимо котлетки і обвалюють у панірувальних сухарях.
Обсмажуємо котлетки з квасолі з кожного боку по 4-5 хвилин.
Смачного!