Вегетаріанські котлети з квасолі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вегетаріанські котлети з квасолі дуже актуальні тим, хто постить або просто готує вегетаріанські обіди. Квасоля, як відомо, містить рослинний білок і багато клітковини, тому дуже корисна.
Вегетаріанські котлети з квасолі обсмажуйте на розігрітій сковороді.
Можна додатково протушкувати готові котлети в томатної пасти або лечо. Подавати котлетки краще відразу після приготування, гарячими. З квасолею відмінно поєднується сметанно-часниковий соус. На гарнір рекомендую свіжу зелень, помідори і огірки. Успіхів і приємного апетиту! 
- Квасоля - 1 Склянка
 - Печериці - 4-5 штук
 - Морква середня - 1 штука
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
 - Масло для смаження - 2 Ст. Ложки
 

Квасоля замочіть на ніч і відварити до готовності.

Готову квасолю потовчіть.

Змішуємо отриману масу з морквою і грибами, додаємо дві ложки борошна.

Котлетної маси добре вимішуємо, ліпимо котлетки і обвалюють у панірувальних сухарях.

Обсмажуємо котлетки з квасолі з кожного боку по 4-5 хвилин.

Смачного!