Вегетаріанські котлети з брокколі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Котлету-корж для бургера називають Патті. Для її приготування використовуються найрізноманітніші продукти. Сьогодні хочу порекомендувати вам рецепт, як приготувати Патті з брокколі в духовці.
Овочеві котлети завжди можуть похвалитися одночасно і легким смаком, і простотою приготування, і приємною ситістю, яка залишається після того, як ви їх з'їли. Крім того, вони корисніше своїх м'ясних побратимів. Патті з брокколі можна смажити цілий рік. З замороженої капусти вони готуються навіть швидше, ніж зі свіжої, адже перед заморожуванням капусту зазвичай бланшують. Ще одна особливість рецепта - відсутність пшеничного борошна, котлетки приготовані без глютену.
- Brokolli - 500 грам
- Цибуля - 1/2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 3/4 склянки
- Твердий сир - 100 грам
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Розігрійте рослинне масло на сковороді. Подрібніть цибулю і часник. Протушкувати суміш цибулі на сковороді протягом 7 хвилин.
2. Бланшируйте брокколі 2 хвилини в киплячій воді, після перемістіть остигати на тарілку. Після чого поріжте на маленькі шматочки.
3. У глибокій ємності змішайте брокколі, vbeyte яйця, додайте панірувальні сухарі, цибуля з часником, тертий сир, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішайте.
4. За допомогою кришки для банки і харчової плівки сформуйте котлетки з отриманої суміші.
5. Помістіть отримані Патті в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.
6. Патті з брокколі в духовці будуть готові відразу ж, як тільки підрум'яняться зовні.