Вегетаріанські каннеллони 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Каннеллоні - традиційне італійське блюдо. Фаршировані макарони у вигляді трубочок, які запікають в соусі. Пропоную спробувати рецепт незвичайних вегетаріанських каннеллони. Для начинки візьмемо тофу і печериці, а традиційний соус замінимо на вершковий соус з кешью. За смаком блюдо анітрохи не поступається класичній версії, його обов'язково варто спробувати заради смакового розмаїття.
Рецепт розрахований на прямокутну форму 23х15 см, для великого розміру форми потрібно збільшити кількість інгредієнтів в два рази. Якщо у вас недостатньо потужний блендер, то замочіть кешью в воді на пару годин. Так їх буде простіше подрібнити. А тепер я докладніше розповім, як приготувати вегетаріанські каннеллони.
- Тофу - 250 грам
 - Цибуля - 60 грам
 - Часник - 1 зубчик
 - Сіль - 1 Чайна ложка(0, 5 немає. Ложки - в начинку, 0, 5 немає. Ложки - в соус )
 - Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
 - Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
 - Пісний майонез - 2 Ст. Ложки
 - Вода - 300 мілілітрів
 - Кешью - 50 грам
 - Каннеллоні - 100 грам
 - Печериці - 100 грам
 

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Наріжте дрібно цибулю і часник. Обсмажте їх на сковороді.

Помийте і наріжте шампіньйони на дрібні кубики. Додайте гриби до цибулі і часнику, перемішаєте і смажте поки не випарується вся рідина.

В окремій мисці подрібніть виделкою тофу до консистенції розсипчастого сиру.

Додайте до тофу смажену цибулю, часник і гриби. Заправте суміш майонезом, посоліть і добре перемішайте.

Щільно начините каннеллони цією сумішшю і відкладіть їх в сторону.

Далі приготуйте вершковий соус. Кешью, крохмаль, воду, сіль і харчові дріжджі подрібніть в блендері до однорідної консистенції. Перелийте рідина в каструлю з товстим дном.

На середньому вогні почніть прогрівати суміш до загустіння. Постійно перемішуйте соус. За консистенцією він повинен нагадувати рідке тісто.

Вилийте 1/3 вершкового соусу з кешью в форму для запікання. Покладіть каннеллони поверх соусу.

Зверху залийте каннеллони соусом. Він повинен повністю закривати трубочки. Випікайте в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Вегетаріанські каннеллони готові, смачного!