Рецепт Вегетаріанські каннеллони фото

Вегетаріанські каннеллони
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Горіхи , Кешью , Каннеллоні
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви з начинкою , Фаршировані
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Каннеллоні - традиційне італійське блюдо. Фаршировані макарони у вигляді трубочок, які запікають в соусі. Пропоную спробувати рецепт незвичайних вегетаріанських каннеллони. Для начинки візьмемо тофу і печериці, а традиційний соус замінимо на вершковий соус з кешью. За смаком блюдо анітрохи не поступається класичній версії, його обов'язково варто спробувати заради смакового розмаїття.

Опис приготування:

Рецепт розрахований на прямокутну форму 23х15 см, для великого розміру форми потрібно збільшити кількість інгредієнтів в два рази. Якщо у вас недостатньо потужний блендер, то замочіть кешью в воді на пару годин. Так їх буде простіше подрібнити. А тепер я докладніше розповім, як приготувати вегетаріанські каннеллони.

  • Тофу - 250 грам
  • Цибуля - 60 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 Чайна ложка(0, 5 немає. Ложки - в начинку, 0, 5 немає. Ложки - в соус )
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
  • Пісний майонез - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Кешью - 50 грам
  • Каннеллоні - 100 грам
  • Печериці - 100 грам
вегетаріанські каннеллони - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 2
Наріжте дрібно цибулю і часник. Обсмажте їх на сковороді.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 3
Помийте і наріжте шампіньйони на дрібні кубики. Додайте гриби до цибулі і часнику, перемішаєте і смажте поки не випарується вся рідина.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 4
В окремій мисці подрібніть виделкою тофу до консистенції розсипчастого сиру.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 5
Додайте до тофу смажену цибулю, часник і гриби. Заправте суміш майонезом, посоліть і добре перемішайте.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 6
Щільно начините каннеллони цією сумішшю і відкладіть їх в сторону.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 7
Далі приготуйте вершковий соус. Кешью, крохмаль, воду, сіль і харчові дріжджі подрібніть в блендері до однорідної консистенції. Перелийте рідина в каструлю з товстим дном.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 8
На середньому вогні почніть прогрівати суміш до загустіння. Постійно перемішуйте соус. За консистенцією він повинен нагадувати рідке тісто.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 9
Вилийте 1/3 вершкового соусу з кешью в форму для запікання. Покладіть каннеллони поверх соусу.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 10
Зверху залийте каннеллони соусом. Він повинен повністю закривати трубочки. Випікайте в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.
вегетаріанські каннеллони - фото крок 11
Вегетаріанські каннеллони готові, смачного!

Схожі рецепти