Фаршировані каннеллони, запечені з сиром 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви любите смачні, але прості страви, тоді вам напевно сподобається рецепт приготування фаршированих каннеллони, запечених з сиром, - невід'ємної частини італійської кухні.
Приготувати фаршировані каннеллони, запечені з сиром в домашніх умовах можна з абсолютно будь-якою начинкою - м'ясної, рибної, овочевий або сирної. Це варіант можна сміливо назвати ледачим, так як він не вимагає особливої підготовки, в часі йде не більше 50 хвилин.
- Rikotta - 300 грам
 - Шпинат - 200 грам (по бажанню)
 - Твердий сир - 200 грам
 - Мускатний горіх - 1 щіпка
 - Томатний соус - 500 грам
 - Часник - 2 зубчики
 - Яйце - 2 штуки
 - Каннеллоні - 14-16 штук
 - Петрушка - 1 щіпка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець - 1 щіпка
 - Цукор - 1 щіпка
 

1. Для початку необхідно очистити часник і нарізати його дрібно. У невеликій кількості оливкової олії обсмажити його пару хвилин. Додати томатний соус. Посолити його, поперчити за смаком і додати трохи цукру. Загасити близько 5 хвилин на середньому вогні.

2. Цього часу цілком вистачить, щоб з'єднати всі необхідні для начинки інгредієнти. У глибоку миску відправити рикотту, шпинат, яйця і половину тертого сиру. Посолити, поперчити трохи і додати дрібку мускатного горіха. Все ретельно перемішати до однорідної маси. При бажанні фаршировані каннеллони, запечені з сиром в домашніх умовах можна доповнити також м'ясним фаршем.

3. Готової начинкою нафарширувати каннеллони.

4. Коли все каннеллони вже з начинкою, можна відправити їх в форму в підготовленим томатним соусом. Як зробити фаршировані каннеллони, запечені з сиром, ще цікавіше? Можна доповнити блюдо сметанним або вершковим соусом.

5. Присипати зверху сиром, що залишився і відправити в заздалегідь розігріту духовку хвилин на 40. Залежно від начинки, час приготування може бути збільшено до 1 годину. Готову страву присипати свіжою зеленню і можна подавати до столу.