Вегетаріанська закуска з грецьким йогуртом
(покроковий рецепт з фото)
Ця вегетаріанська закуска з грецьким йогуртом просто шикарно виглядає на столі. Таке собі овочеве асорті з прекрасним соусом на основі грецького йогурту. Прекрасно підійде для великої компанії.
Блюдо дуже цікаве і універсальне. Основу становить соус на грецькому йогурті з додаванням часникового і цибульного порошку, а також ваших улюблених приправ і прянощів. Соус ставиться в центр блюда для подачі, а навколо розкладаються нарізані овочі. Це відмінна альтернатива овочевим салатам, які не дуже-то і їдять. Всім рекомендую приготувати.
- Брокколі - 100 грам
- Огірок - 1 штука (свіжий)
- Помідори черрі - 4 штуки
- Селера стебло - 4 штуки
- Перецьь болгарський - 1 штука (червоний)
- Перецьь болгарський - 1 штука (зелений)
- Редис - 4 штуки
- Йогурт грецький - 200 грам
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Цибулевий порошок - 1 щіпка
- Сушений базилік - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Цибуля зелена - 4 штуки
1. У редиски обріжте кінчики, огірок наріжте кружальцями.
2. Два види перцю очистіть від насіння і наріжте соломкою.
3. Селера наріжте соломкою.
4. Брокколі розберіть на суцвіття.
5. До йогурту додайте все приправи і спеції.
6 Додайте зелену цибулю і перемішайте. Не забудьте посолити і поперчити.
7. У центр блюда для подачі поставте соус. По колу викладіть овочі. Смачного!