Вегетаріанська шуба
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування вегетаріанської шуби я використовую м'яку солону бринзу, яка прекрасно поєднується з буряком. Результат дуже порадував, смак салату вийшов дуже насиченим і пікантним.
Приготуємо вегетаріанську шубу в домашніх умовах. Замість традиційної солоної риби я вирішив додати м'яку солону бринзу. Овочі відварив, остудив і натер на тертці. Виклав все шарами, чергуючи з майонезом, а зверху прикрасив зеленню. Хай щастить!
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Бринза м'яка - 300 грам
- Майонез - За смаком
Відваріть овочі до готовності. Ostudite і чистий, потім натріть на крупній тертці. У салатницю викласти шар з бринзи, размятой виделкою.
На бринзу викладаємо шар тертої картоплі.
На картопля розподіляємо майонез (сметану).
Викладаємо терту моркву.
Зверху кладемо буряк.
Завершує композицію шар майонезу і зелень. Смачного!