Салат «Лисичкина шуба»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.
Яскравий апетитний салат прикрасить ваш святковий стіл і стане чудовою закускою до будь-яких алкогольних напоїв! Показую і розповідаю, як приготувати салат"Лисичкина шуба" ! Це дуже просто.
Опис приготування:
Щоб приготувати салат"Лисичкина шуба" , нам обов'язково знадобиться куряче філе і печериці, а для верхнього шару - морквина. Якщо у вас є час і бажання, можете викласти салат у формі морди лисиці, але це не принципово: можна просто подати його на блюді, прикрасивши зеленню. В якості заправки використовуйте майонез.
- Куряча грудка - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 4-5 штук
- Яйця - 4 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Спеції - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте інгредієнти до подальшої обробки: відваріть моркву, картоплю, яйця (круто), куряче філе (в підсоленій воді), печериці поріжте на невеликі шматочки і обсмажте з дрібно порізаною цибулею до готовності.
Потім відварну картоплю і моркву натріть крупно на тертці. Яйця подрібніть (можна теж за допомогою терки або яйцерізки), відварене куряче філе теж дрібно поріжте.
Потім відварну картоплю і моркву натріть крупно на тертці. Яйця подрібніть (можна теж за допомогою терки або яйцерізки), відварене куряче філе теж дрібно поріжте.
Тепер почнемо збірку салату: викладіть на блюдо першим шаром картоплю.
Злегка змащуйте кожен шар майонезом.
Поверх картоплі викладіть обсмажені гриби.
Поверх картоплі викладіть обсмажені гриби.
Потім - курку ...
... І терті яйця. Можете їх майонезом не змащувати.
І останній шаром буде терта морква.
Перед подачею готовий салат"Лисичкина шуба" прикрасьте зеленню. Смачного!