Рецепт Салат «шуба» класичний фото

Салат «шуба» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Риба та морепродукти , Оселедець
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл , День народження , Новий рік , 8 березня , Різдво , 23 лютого
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Є рецепти салатів, які вважаються класичними для російської кухні. Їх готують на будь-які свята в великих кількостях, так як вони до сих пір улюблені і популярні. Ділюся однієї з таких варіацій.

Опис приготування:

Купіть знайомі і доступні продукти: селёдку, буряк, картопля і деякі інші. Відваріть окремо овочі, а потім інгредієнти укладіть шарами, змастивши їх майонезом. Технологія проста і використовується в таких стравах часто. А якщо не пам'ятаєте її, то подивіться, як приготувати салат"Шуба" класичний.

  • Картопля - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Буряк - 500 грам
  • Оселедець солона - 1-2 штук
  • Ріпчаста цибуля - 100 грам
  • Майонез - 250 грам
  • Яйце - 4 штуки
салат
Заздалегідь відваріть буряк до м'якості. На це піде 1-2 годину. Потім остудіть її.
салат
Моркву і картоплю також відваріть протягом 30-40 хвилин. Овочі остудіть.
салат
Яйця зваріть круто.
салат
Оселедець обробити, видаливши голову, плавники, хвіст і кісточки, а потім наріжте. Або ж купите рибу відразу шматочками.
салат
Очищену картоплю натріть на великій тертці.
салат
Також натріть яйця, очищену моркву і буряк.
салат
Лук наріжте. Щоб він не гірчить, залийте його окропом на пару хвилин. Потім воду злийте.
салат
Візьміть тарілку для подачі. Викладіть першим шаром картопля. Змастіть його майонезом.
салат
Далі розподіліть шар з оселедця, а неї покладіть цибулю.
салат
Потім розподіліть яйця, а зверху змастіть їх майонезом.
салат
Потім шар морквини з майонезом.
салат
А в кінці буряк, полита майонезом.
салат
Залиште салат на 3-4 години в холодильнику, щоб він просочився. Смачного!

Схожі рецепти