Вегетаріанська оселедець під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, оселедець, за замовчуванням, не може бути вегетаріанської. Замість риби я використовую морську капусту. Замість звичайного майонезу я додаю пісний майонез. Виходить дуже смачно і корисно!
Приготуємо вегетаріанську оселедець під шубою. Оселедець без оселедця - парадокс, але у нас же вегетаріанський салат, так що доведеться замінити рибу консервованої морською капустою. Овочі попередньо відваріть в мундирах, остудіть і натріть на тертці. Салат викладається в салатницю шарами: картопля-капуста-цибуля-майонез-морковь-майонез-буряк. Вдалого приготування!
- Капуста морська - 200 грам
- Картопля - 4 штуки
- Буряк - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез пісний - 100 мілілітрів
Овочі для салату (буряк, картопля і морква) відваріть в мундирах. Остудіть і очистіть.
Морську капусту порубати дрібно.
Картопля трьом на тертці і укладаємо нижнім шаром в салатницю. Зверху розміщуємо шар морської капусти.
На капусту викладаємо подрібнену цибулю і поливаємо зверху пісним майонезом.
Тепер кладемо терту моркву і знову майонез.
Останній шар - тертий буряк. Перед подачею на стіл даємо салату просочитися, помістивши його на півгодини в холодильник. Смачного!